Memòria d’educació vial

Memòria d'educació vial

Des de final d’abril fins a l’acabament de les classes el mes de juny, la unitat de formació viària de la Policia Local de Llucmajor ha realitzat les sessions pràctiques amb bicicleta amb tots els alumnes de 3r fins a 6è de primària de tots els centres escolars del terme de Llucmajor.

Aquestes pràctiques són la continuació de les dues sessions teòriques que reben aquests alumnes abans d’iniciar les sessions de circulació dins el Parc Infantil de Trànsit de Llucmajor o al Parc Mòbil, que es realitza als patis dels centres escolars.

En aquest curs escolar 2015-2016 s’han duit a terme unes 50 sessions pràctiques, entre muntatges de Parc Mòbil i Parc Infantil de Trànsit, en què han participat uns 1400 alumnes de tot el terme municipal de Llucmajor.

Enguany volem destacar que, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Llucmajor, concretament de la Regidoria d’Educació, que ha subvencionat el transport escolar, els alumnes de 6è de primària de s’Arenal i Urbanitzacions han pogut acudir al Parc Infantil de Llucmajor.

Per poder realitzar les pràctiques, han pogut fer una visita guiada a les depèndencies de la Policia Local de Llucmajor i també a l’Ajuntament, on han estat rebuts pel batle Jaume Tomàs i alguns regidors, i han pogut conèixer la feina que es duu a terme dins la casa consitorial.

Els centres escolars que han acudit a aquestes pràctiques i visites són:

Col·legi Son Verí
Cooperativa Son Verí Nou
Col·legi Sant Vicenç de Paül
Col·legi Públic Badia Gran
Col·legi Públic S’Algar
Col·legi Públic Urbanitzacions

I en total han realizat aquestes visites i pràctiques, uns 210 alumnes d’aquests centres escolars.

Ho vols compartir?
Anterior
Resultats eleccions generals 2016 a Llucmajor
Següent
Festes d’estiu 2016. Juliol
Menú