L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears estrena els abonaments de proximitat

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears estrena els abonaments de proximitat

La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, el director insular de Cultura del Consell de Mallorca, Rafel Creus, i el batle d’Inca, Virgilio Moreno, acompanyats dels representants de la resta d’ajuntaments de les poblacions per les quals passa el bus dels abonaments de proximitat, el director artístic de La Simfònica Pablo Mielgo, i la seva gerent Mar Rescalvo, han presentat aquest dimecres matí els nous abonaments de proximitat de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears per a la temporada 2016/2017.

Una temporada que reflecteix la vocació d’arribar a tothom i a tot arreu, amb els nous descomptes i possibilitats d’abonaments, i la voluntat d’oferir qualitat a través de 15 programes, que van des del classicisme fins al segle XXI. Els abonaments de proximitat es caracteritzen per ser paquets d’1 (32€ platea i 22€ amfiteatre), 4 (116€ platea i 76€ amfiteatre) i 7 (182€ platea i 126€ amfiteatre) concerts amb servei d’autobús gratuït des de diverses poblacions de Mallorca.

D’aquesta manera es facilita l’accés de les diferents poblacions de l’illa als concerts que s’ofereixen durant la temporada a Palma. Les línies d’autobús gratuïtes són les següents:
Línia 1: Alcúdia, Pollença, Inca
Línia 2: Cala Rajada, Capdepera, Artà
Línia 3: Vilafranca, Montuïri, Algaida
Línia 4: Santanyí, Campos, Llucmajor

A cada una d’aquestes poblacions es faran presentacions-concert per tal de facilitar la informació de manera directa als residents.

Aquests concerts comencen diumenge dia 18 de setembre, a Llucmajor, i s’estendran fins a mitjan octubre a Manacor, per on no passa el bus gratuït perquè la Simfònica hi farà una mini temporada, que es presentarà el 15 del mateix mes. Els abonaments ja estan a la venda i es poden comprar a les oficines de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears (c/Vicenç Joan i Rosselló, 22B) de dilluns a divendres de 9h a 14h o a la web www.auditoriumpalma.com

A banda dels abonaments de proximitat, l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears posa a disposició del públic abonaments de temporada, i abonaments a la carta, que ofereixen descomptes per a joves fins a 26 anys, amb Carnet Jove, majors de 65 anys i aturats. La nova temporada de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears comença el proper 20 d’octubre a les 20h amb la Tercera Simfonia de Mahler i la mezzosoprà Mari José Montiel.

Ho vols compartir?
Anterior
Fires de Llucmajor 2016
Següent
Bernadí Vives, nou batle de Llucmajor
Menú