Llucmajor renova la senyalística d’informació turística dels seus edificis més emblemàtics

Llucmajor, a través de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, ha procedit a la renovació dels faristols que inclouen la informació turística dels seus edificis més emblemàtics.

Gines Sáez, regidor de Turisme de Llucmajor, es mostra molt satisfet per la renovació dels faristols d’informació turística ja que, segons les seves paraules, “aquests estan dissenyats per a proporcionar informació detallada i actualitzada sobre els punts turístics més destacats de Llucmajor”.

S’ha posat especial atenció a destacar la riquesa històrica i cultural de Llucmajor, mitjançant la inclusió d’informació detallada sobre el patrimoni i monuments de la ciutat. Els faristols proporcionen als visitants una experiència més enriquidora i educativa, que els permet descobrir la història i cultura de Llucmajor a través de la visita als seus edificis emblemàtics i monuments.

Els nous faristols han estat dissenyats amb un enfocament en l’accessibilitat i la comoditat del visitant, amb una estructura ergonòmica que permet una fàcil lectura de la informació i guies de la ciutat. A més, els faristols disposen d’un QR que permet completar la informació a través d’un dispositiu mòbil, oferint als visitants una experiència més interactiva i personalitzada.

La renovació dels faristols és part del compromís de la Regidoria de Turisme de Llucmajor, i s’emmarca dins d’un pla més ampli per a fomentar el turisme sostenible i responsable en la zona.

Ho vols compartir?
Anterior
Ordre del dia Ple Extraordinari 16/03/23
Següent
Contracte menor de servei de muntatge i traducció amb subtítols del documental “Llucmajor era sabatera”
Menú