Llucmajor planta 200 nous arbres i 700 plantes arbustives en el municipi

L’Ajuntament de Llucmajor a través de la seva àrea de Manteniment Urbà i la seva Brigada Municipal planta 200 arbres i 700 plantes arbustives repartides per tot el municipi.

Les ubicacions preferents per a la plantació han sigut places, parcs i zones verdes dels nuclis poblacionals de Llucmajor.

Aquesta actuació persegueix reposar posicions que han hagut de ser anul·lades per problemes estructurals o de seguretat dels arbres, i oferir majors espais d’ombra en espais que fins ara no disposaven d’elements que permetessin protegir-se del sol.

Amb aquesta acció s’estima que es compensa l’emissió de 2 tones de CO2 a l’atmosfera, per la qual cosa és un element més per a mantenir la sostenibilitat del municipi al costat d’altres actuacions desenvolupades des d’aquest àrea com per exemple el control d’abocaments que es ve produint durant els últims mesos.

Per a Tomás Sastre, regidor d’Entorn i Manteniment Urbà “aquestes actuacions són molt demandades pels nostres veïns i veïnes que demanden més espai d’ombra al mateix temps que, per part nostra, reposem posicions que s’han vist afectades per alguna malaltia de l’arbre o per causes meteorològiques com a temporals que han pogut afectar a determinades unitats”.

La batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas va voler destacar que seguim i continuarem apostant per les nostres zones verdes, perquè siguin espais més amables per als nostres veïns i veïnes, a més de que ens ajudaran d’aquesta manera a lluitar contra els efectes de les altes temperatures i la contaminació”.

La inversió realitzada per l’Ajuntament en aquestes plantacions és de 29.000€.

Ho vols compartir?
Anterior
Revisió anual i per canvi de vehicles de vehicles adscrits a llicències de taxis
Següent
Anunci de la inaplicació temporal de les disposicions addicionals de la Llei 12/2017 de 29 de desembre, d’Urbanisme de les Illes Balears.
Menú