Llucmajor pacifica el centre urbà

Les obres de pacificació i peatonalització a l’entorn de la Plaça de Santa Catalina Thomàs a Llucmajor ja són una realitat. Amb el suport financer del Consell de Mallorca, l’ajuntament del municipi ha pogut executar la remodelació d’aquest espai on ara els vianants seran els protagonistes. Les obres, han permès restringir el trànsit rodat, dignificar la zona i adequar l’entorn a un nou model urbanístic. 

En total, el Consell de Mallorca ha aportat 200.000 euros per a l’execució del projecte. Una inversió que, segons el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora,  “demostra el compromís municipalista del Consell amb la millora de la qualitat dels espais urbans, apostant per equipaments sostenibles i socialment integradors”.  Durant una visita per a comprovar l’execució de les obres, Alzamora ha  insistit en què el projecte “és un exemple de visió global, d’integració i inclusió que inclou la perspectiva d’accessibilitat”. En aquest sentit, el conseller ha recordat que , “amb aquestes inversions hem millorat la qualitat de vida no només de les persones amb dificultats, sinó la del conjunt de la població; itineraris i espais més amables, amb més seguretat i més humanitzats per a tothom”. De fet, el Consell de Mallorca.

Per part seva, el batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha destacat que les actuacions realitzades “dinamitzaran el comerç de la zona donant vida a un espai que fins ara estava desaprofitat”. Segons Jareño, “aquestes actuacions conjuntes amb el Consell de Mallorca, suposen una revitalització. Esperem i desitgem que de cara a la pròxima legislatura es puguin continuar duent a terme aquest tipus d’actuacions conjuntes que, sens dubte, redundaran en un benefici per al ciutadà i el teixit comercial del municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria sessió Extraordinària de Ple del dia 16/02/2023
Següent
Contracte menor per a la instal·lació de la taula de so de l’Auditori del Claustre
Menú