Llucmajor obri les portes de les escoletes municipals el pròxim 11 de juny

Escoleta

Les escoletes municipals de Llucmajor obriran les portes el dijous 11 de juny amb un protocol per garantir la seguretat d’infants i educadores.

Així, es faran dos dies d’adaptació tant pels infants com per les educadores per poder dur a terme els protocols establerts de la millor manera possible.

Els grups d’infants estaran tancats i les educadores referents seran les mateixes.

Es prendran totes les mesures de protecció tant pel personal educatiu com pels infants i es marcarà la ràtio del grup segons l’espai disponible atenent als 4 m2 per infant.

La tinent de batle d’Educació, Xisca Lascolas, ha manifestat que “tornam amb moltes ganes i il·lusió, sense oblidar la situació que estem vivint, per tant aplicarem el sentit comú i ens adaptarem als protocols sobretot per la seguretat dels infants i la de tot el personal educatiu. Esperam que el retorn sigui el més normalitzat possible”.

Escoletes d’estiu

De banda, el regidor d’Esports, Simó Adrover ha garantit l’obertura de les escoletes i campus d’estiu, ja siguin de caràcter municipal com privat. De fet, el municipi compta amb 1.200 places disponibles entre tots els nuclis de població; Llucmajor, s’Arenal, Urbanitzacions i s’Estanyol.

Ho vols compartir?
Anterior
Borsa de treball d’agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), perfil pedagògic
Següent
Esborrany modificació de l’ordenança reguladora de la convivència ciutadana
Menú