Llucmajor inverteix un milió d’euros en infraestructures esportives

L’Ajuntament de Llucmajor, a través de l’àrea de Joventut i Esports, posa en marxa dos importants projectes de millora d’infraestructures municipals per valor de 967.985 euros.

Aquests projectes consisteixen en la construcció d’una coberta metàl·lica per a la pista esportiva exterior del Poliesportiu Municipal de Llucmajor i el canvi d’il·luminació a tecnologia LED dels camps de futbol del municipi.

Totes dues actuacions venen derivades per la necessitat de disposar d’espais tancats per a la pràctica esportiva de joves i nens del municipi en el cas de la nova coberta, i a un important estalvi energètic en el cas de la nova il·luminació dels camps de futbol, a més d’una important millora respecte a la il·luminació actual.

El procés d’adjudicació de la nova coberta del municipi de Llucmajor es va realitzar fa uns dies i s’estima que la mateixa estigui acabada a la fi d’any. Així mateix la nova il·luminació dels camps de futbol s’instal·larà durant els mesos d’agost i setembre perquè estigui a punt de cara a la nova temporada.

Per a Simó Adrover, regidor de Joventut i Esport, aquesta inversió respon a les peticions que ens han realitzat els Clubs Esportius, que en alguns casos tenien dificultats per a trobar espais tancats on poder entrenar, i al fet que volem dotar als nostres Clubs i usuaris d’instal·lacions esportives amb les millors condicions possibles, i totes dues millores són, sens dubte, un clar avanç en el compliment de tots dos objectius”.

Per a Xisca Lascolas, batlessa de Llucmajor, el fet d’haver invertit aquesta important quantitat en aquestes millores, demostra el compromís que Llucmajor té amb els joves i amb l’esport. Al mateix temps volem continuar amb la línia d’estalvi ja iniciada amb la substitució de la tecnologia obsoleta de les lluminàries del municipi, substituint les dels camps de futbol. Això significa estalviar energia i ser més sostenibles”.

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte menor de Correcció ortotipogràfica i d’estil del llibre d’actes de les VI Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor i del Pregó de festes de Sant Cristòfol 2022
Següent
Convocatòria sessió Ordinària de PLE_SES del dia 26/07/2023
Menú