Llucmajor il·luminarà el ‘Nadal 2020’ en tot el municipi

POSADA LLUMETES

Hi haurà llumetes als punts més conquerits del poble, s’Arenal i Urbanitzacions, a més dels tradicionals mercadets de Nadal.

L’Ajuntament de Llucmajor ja ha començat a col·locar els llums de Nadal que il·luminaran el municipi durant aquestes festes tan entranyables. Hi haurà il·luminació nadalenca a les zones més conquerides del poble i zones com s’Arenal i les Urbanitzacions.

El batle, Éric Jereño, ha comentat que “aquest serà un Nadal diferent i atípic però no volem, en cap cas, que sigui trist i malgrat que hi haurà moltes activitats que no es faran, almanco el municipi mostrarà la seva millor cara amb una il·luminació que ens caracteritza per la seva singularitat i bellesa i que tots els ciutadans esperen any rere any”.

“No volem renunciar a la imatge dels més petits de la casa bocabadats en sortir al carrer i gaudir de l’ambient nadalenc que determinen les bombetes i que desperten la seva il·lusió. També volem fomentar que la gent surti al carrer i el municipi estigui viu, es passegi pels carrers, faci les seves compres i consumeixi als bars i restaurants, sempre respectant les normes de seguretat”. 

“Consideram que les llumetes creen ambient nadalenc i per tant incentiven les compres per això apostam per l’il·luminació, per mostrar que el nostre teixit comercial està molt viu i molt actiu per tot arreu del municipi”, diu el batle.

Mercadets

Per la seva banda, la tinent de batle de Comerç, Noemí Getino, ha explicat que hi haurà els tradicionals mercadets nadalencs pels carrers de Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions com una mesura per evitar l’afluència de gent a espais tancats i per incentivar les compres dins del mateix municipi. “Els comerços de Llucmajor tenen una oferta tan amplia, que no és necessari sortir del municipi per fer les compres nadalenques”.

El regidor de Festes, Ginés Sáez, ha constatat que “Creiem que és possible mantenir viu l’esperit de Nadal malgrat que tinguem limitacions i sempre que la ciutadania faci un ús del sentit de la responsabilitat, adoptant en tot moment les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19”.

Des de Cultura, la seva regidora, Xisca Lascolas, ja ha anunciat que tot el seu departament està treballant de valent “per oferir les millors festes de Nadal possibles dins les circumstàncies actuals”. “Tots els actes s’hauran de reinventar, com la cavalcada, i d’altres que s’hauran d’adaptar a l’espai i a la normativa supramunicipals com el típic concert de Nadal de les bandes. El que és ben segur és que intentarem que grans i petits passin un Nadal i un final d’any amb un somriure i poguem acomiadar aquest 2020 amb la il·lusió de què el què vindrà, serà millor”, conclou la regidora.

Ho vols compartir?
Anterior
AULA D’ESTUDI
Següent
Borsa extraordinària de personal laboral d’oficial primera picapedrer, per a posteriors contractacions com a personal laboral temporal
Menú