Llucmajor crea 290 noves places d’aparcament

A la fi de l’any passat, l’Ajuntament de Llucmajor va assumir les competències en la regulació del trànsit en la Ronda de Ponent de Llucmajor poblo, des de la carretera vella de Llucmajor fins al carrer Ciutat (Carretera de sAranjassa), en ser transferida la titularitat d’aquesta Ronda per part del Consell de Mallorca.

Aquesta transferència de competències a l’Ajuntament ha permès al mateix millorar l’ordenació del trànsit per a facilitar l’aparcament i la seguretat viària.

La Roda de Ponent s’ha remodelat i s’ha convertit en un espai d’aparcament dissuasiu en una de les entrades de Llucmajor poblo, permetent descongestionar la saturació d’estacionament i la circulació a l’interior del poble.

Amb aquesta reordenació del trànsit, s’han creat 290 nous estacionaments per a vehicles, dels quals una desena són per a PMR.

Per a la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, aquesta és una aposta per la mobilitat sostenible a l’interior del poble, evitant la contaminació i la saturació d’aparcament que es venia produint. Hem calculat que una persona que aparqui en aquest aparcament pot arribar en 10 minuts caminant fins a la porta de l’Ajuntament en el centre del poble”.

Per al regidor de Seguretat, Jaume Garau, aquesta és una aposta per a aconseguir la descongestió del trànsit i demostra que seguim la nostra aposta per la seguretat i la fluïdesa d’un trànsit que, en determinats moments, pot ser dens en determinades zones”.

Per al Cap de Policia de Llucmajor, Sergi Torrandell “és una mesura que aconsegueix dos objectius. D’una banda descongestionar el trànsit, i d’altra banda augmentar la seguretat del poble en reduir la velocitat de circulació de la Ronda en convertir dos carrils de circulació que, en unes certes ocasions es convertien en zona de carreres il·legals en una zona on es trobarà un sol carril de circulació i un altre per als nous estacionaments”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor inicia la campanya d’asfaltat de diversos punts del municipi
Següent
Programa VII Jornades d’Estudis Locals. Arquitectura i Territori
Menú