Llucmajor conclou les seues Fires amb un cap de setmana dedicat a l’esport

El dissabte 21 d’octubre l’Ajuntament de Llucmajor celebra una nova Gala de reconeixement als Esportistes Destacats del municipi durant el període 2022-2023.

A aquesta Gala, que se celebra en el Claustre de Sant Bonaventura, assistiran més de 150 esportistes de Llucmajor que han destacat en les seves disciplines durant els anys 2022 i 2023.

Enguany, a més dels premis per haver aconseguit determinats resultats esportius, es vol reconèixer amb un esment especial a persones (esportistes, personal tècnic, personal directiu o fins i tot, mares i pares) que, a proposta dels clubs del municipi, hagin destacat dins de l’esport llucmajorer per la seva trajectòria, la seva tasca social o col·laborativa, o per la seva dedicació i esforç durant la temporada.

Al mateix temps, en la Ronda de Ponent, el diumenge 22 d’octubre se celebrarà la 4a Cursa Americana de Motocròs, en la qual participaran diferents corredors de l’illa i que promet ser una prova espectacular per a l’espectador, pel circuit que s’ha preparat per a aquesta ocasió.

Finalment, en la matinada del dissabte al diumenge, el ciclista Bernardo Vidal Oliver durà a terme una prova de everesting” en la carretera del Santuari de Gràcia. Aquesta prova està destinada a recaptar fons per a l’Associació ADAA de Llucmajor que recentment va celebrar el seu XX aniversari.

El everesting” és una modalitat que persegueix acumular més 8.848 metres de desnivell – és a dir, l’altura de l’Everest – en una sola sortida amb bicicleta.

El primer ciclista a completar aquesta fita va ser un francès anomenat Francois Siohan. Ho va aconseguir l’1 de juliol de 1984, en el Col de la Faucille, en el massís del Jura, i ara Bernardo Vidal vol aconseguir repetir aquest repte en les costes de la carretera de Gràcia.

Per a Simó Adrover, regidor de Joventut i Esport de l’Ajuntament de Llucmajor, aquest cap de setmana és el colofó a unes Fires que han estat un èxit de participació i creiem que la millor manera de fer-ho és amb aquests esdeveniments relacionats amb l’esport. A Llucmajor tenim esport tot l’any, i volem, a través de la Gala de reconeixement, que els nostres esportistes se sentin com els sentim nosaltres, importants per al nostre municipi”.

Per a la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, l’esport és, sens dubte, un eix vertebrador de la nostra societat, i volem donar-li la importància que té en el nostre municipi, no sols a través del reconeixement als esportistes, sinó també a través d’inversions en la millora d’infraestructures com la coberta del poliesportiu de Llucmajor o la millora de la il·luminació dels nostres camps de futbol entre altres. A més em consta que des de l’àrea de Joventut i Esports s’estan preparant una nova sèrie de subvencions per a entitats que fomenten l’esport en el nostre municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
Programa VII Jornades d’Estudis Locals. Arquitectura i Territori
Següent
Convocatòria sessió Ordinària de PLE_SES del dia 25/10/2023
Menú