Llucmajor conclou la seva nova pista esportiva coberta

L’Ajuntament de Llucmajor va concloure la setmana passada les obres per a transformar la pista del poliesportiu de Llucmajor en una nova pista coberta.

Una vegada finalitzada l’obra de construcció de la coberta, es reinicia l’activitat en la pista del Poliesportiu Municipal de Llucmajor. L’antiga pista esportiva exterior, s’ha convertit en un nou espai cobert de pràctica esportiva amb un paviment totalment recondicionat per a dur a terme entrenaments i partits de futbol sala.

A més de la coberta, que possibilitarà l’activitat esportiva també en dies de pluja, cal destacar la nova il·luminació de baix consum que augmentarà i optimitzarà la pràctica en hores i èpoques de poca llum.

Aquesta obra ha suposat una inversió de 591.690,15 euros, per a augmentar els espais esportius coberts del municipi i millorar de manera significativa les prestacions del Poliesportiu de Llucmajor com a instal·lació esportiva municipal de referència.

La batlessa de Llucmajor es va manifestar molt satisfeta per la finalització de les obres d’aquest projecte i va declarar que el condicionament d’aquesta pista del Poliesportiu de Llucmajor significarà dotar als usuaris i usuàries de la mateixa d’unes millors condicions per a la pràctica del seu esport. per a nosaltres el foment de l’esport en el municipi és una aposta clara pel benestar personal i perquè els nostres joves tinguin uns hàbits saludables”.

Ho vols compartir?
Anterior
Pla Local de Joventut de Llucmajor
Següent
Contracte menor de servei d’esmena d’anomalies del sistema contra incendis del Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor
Menú