L’IB-Salut es compromet a obrir les portes del nou centre de salut de s’Arenal el 2021

Reunió Ib salut

Les obres de construcció del nou centre s’iniciaran previsiblement a principis de 2020.

La Conselleria de Salut del Govern ha adquirit avui el compromís d’obrir les portes del nou centre de salut de s’Arenal a finals de 2020 o principis de 2021, una vegada comencin les obres després de la cessió del solar municipal.

En una reunió mantinguda a l’Ajuntament de Llucmajor a la que han assistit el batle, Éric Jareño; el gerent d’Atenció Primària del Servei Balear de Salut (IB-Salut), Miquel Caldentey; el tinent de batle d’Urbanisme, Guillermo Roig; el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo, a més de tècnics municipals i membres del centre de salut de Llucmajor, s’han tractat temes relacionats amb la situació sanitària del municipi, pel que fa a atenció primària.

El nou centre de salut de s’Arenal s’ubicarà a una zona coneguda popularment com l’antic camp de futbol d’en Roses, en un solar de 3.000 metres quadrats.

Pel que fa a un nou centre de salut al poble de Llucmajor, el batle, Éric Jareño, ha explicat que “s’està cercant la millor opció per trobar la solució més adient. És prioritari per a aquest equip de govern”.

El batle ha volgut destacar “la bona sintonia que ha regit la reunió i ha agraït al gerent la bona predisposició de l’IB-Salut per assolir les problemàtiques sanitàries que presenten els centres de salut de Llucmajor i Trencadors a s’Arenal”.

“L’augment de població, sobretot als mesos d’estiu a s’Arenal, han fet que les instal·lacions hagin quedat obsoletes i es pugui donar una atenció adequada als ciutadans. Amb la construcció dels nous centres de salut es donarà sortida a una necessitat sanitària a aquests nuclis de població”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor destina més de 150.000 € a convenis amb entitats i ONG’s
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor inclou el servei de presentació d’instàncies a través de la web: www.llucmajor.org
Menú