L’Ajuntament posa en marxa un Punt d’Informació Econòmica per assessorar empreses i autònoms sobre línies d’ajuts

Ajuntament Llucmajor

L’Àrea d’Ocupació també intensifica i apropa la tasca del Servei d’Orientació Laboral als ciutadans en la recerca de feina.

L’Ajuntament de Llucmajor ha posat en marxa, a través de la regidoria d’Ocupació, un Punt d’Informació Econòmica, amb l’objectiu d’assessorar i resoldre dubtes a empreses i autònoms sobre les diferents línies d’ajudes existents en l’àmbit social, econòmic o laboral, tant a escala autonòmica com estatal, per fer front a la crisi provocada per la Covid-19.

De banda, s’intensifica i apropa el Servei d’Orientació Laboral als ciutadans, oferint assessorament telefònic i online per a respondre consultes en matèria de recerca de feina o millora de qualificació professional, així com fer intermediació amb el SOIB i SEPE.

Es pot contactar amb el PIE i el SOLM a través del telèfon: 674 337 566 de 9 a 14 hores, o el correu electrònic: ocupació@llucmajor.org, a més de la informació existent al Facebook: Ocupació Llucmajor i a través de la web de l’Ajuntament: www.llucmajor.org a l’apartat de serveis municipals-Ocupació-Servei d’Orientació Laboral.

Documentació adjunta
PRESENTACIO PIE i SOL COR. (Publicació dia 05-05-2020)

Ho vols compartir?
Anterior
Proves selectives per cobrir com a funcionaris de carrera set (7) places d’oficial de policia local de l’Ajuntament de Llucmajor
Següent
Llucmajor reclama al Govern llibertat financera per desenvolupar mesures econòmiques
Menú