L’Ajuntament insta al Govern a fer un cribratge a Llucmajor per detectar casos asimptomàtics

En una carta remesa a la presidenta Armengol per part del batle Éric Jareño, l’Ajuntament posa a disposició del Govern les infraestructures necessàries.

L’Ajuntament de Llucmajor insta al Govern a realitzar un cribratge entre la població per a detectar possibles casos de la Covid-19 que es presentin de forma asimptomàtica, tal com ha succeït a altres municipis de Mallorca com sa Pobla, Lloseta, Muro o Sóller.

En una carta remesa a la presidenta del Govern, Francina Armengol, el batle de Llucmajor, Éric Jareño, demana de manera urgent la pràctica de les proves d’antígens i/o PCR amb cribratge general a la població, alhora que posa a disposició de l’Executiu Autonòmic, les infraestructures, espais municipals i la col·laboració necessàries perquè es puguin dur a terme les proves de la manera més eficient possible.

Jareño ha explicat que aquesta petició “respon a la necessitat real de tenir constància de la incidència de la Covid-19 en el municipi, donada la seva singularitat, ja que és un terme amb nombrosos nuclis urbans i que per tant té una població molt dispersa entre moltes localitats. Consideram que la realització de les proves i del cribratge és essencial per a garantir les mesures d’higiene i de seguretat sanitària entre la població”.

“Volem aturar l’onada de nous contagis que han provocat que Mallorca entri en la fase 4, la més dura quant a restriccions i no només cap a la població, sinó també cap al teixit empresarial, sobretot pel que fa al sector de la restauració, el més castigat per les noves mesures”. “Volem tornar a la normalitat al més aviat possible i creiem que és moment de demostrar una forta empatia cap als sectors empresarials i comercials que estan pateixen els efectes de la pandèmia d’una forma més dura”, conclou el batle.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament inverteix més de 160.000 € en el canvi de lluminàries al terme municipal
Següent
El Consell de Mallorca anima a adquirir i regalar producte artesà fet a l’illa
Menú