L’Ajuntament de Llucmajor torna a treure a concurs la compra d’un solar per a la construcció d’un PAC a Llucmajor

Ajuntament de Llucmajor

El consistori convoca per segona vegada el concurs per adaptar-se als nous requisits i criteris d’adjudicació que ha establert l’IBSALUT

L’Ajuntament de Llucmajor torna a treure a concurs la compra d’un solar per a la construcció d’un nou PAC al centre de Llucmajor. Aquesta és la segona vegada que des de l’ajuntament es convoca el concurs donat que l’IBSALUT ha canviat els criteris i requisits d’edificabilitat i adjudicació davant la dificultat de trobar un solar cèntric que complís amb els requisits abans fixats pel Govern.

En aquest sentit, la construcció d’un nou Punt d’Atenció Continuada (PAC)  és prioritària per al consistori llucmajorer ja que l’únic PAC amb el què compta el municipi dins el nucli urbà de Llucmajor està en males condicions, amb manca d’espai i personal i no és suficient per donar atenció a tots els veïnats del municipi.

Segons posa de manifest el batle Éric Jareño “aquest equip es va comprometre amb tots els llucmajorers i llucmajoreres per aconseguir que el PAC sigui finalment una realitat en aquesta legislatura, per això treballam conjuntament amb el Govern per intentar resoldre qualsevol impediment i facilitar la construcció d’aquest nou punt d’atenció continuada per part de l’IBSALUT”. 

En aquest sentit el batle afegeix “que aquesta és la segona vegada que convocam aquest concurs perquè la primera va quedar desert”. Jareño insisteix en que “aquest és el nostre darrer intent i des de l’Ajuntament hi hem fet molta feina”. El batle posa de manifest “que aquesta nova convocatòria serà accessible per a que es puguin presentar més solars perquè és un tema de prioritat màxima per aquest consistori ”.

En aquest sentit, el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo afegeix  que “les condicions en les que fan feina els sanitaris a Llucmajor a l’actual PAC són molt dolentes i des de l’ajuntament volem oferir una solució a l’IBSALUT per a que puguin construir finalment el nou PAC i aconseguir així que tant el personal sanitari com els residents al municipi puguin oferir i rebre l’atenció sanitària en les millors condicions possibles”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor invertirà més d’1,5M d’euros en la millora i ampliació de serveis i infraestructures municipals
Següent
Llucmajor i Delegació de Govern es reuneixen per planificar la temporada d’estiu
Menú