L’Ajuntament de Llucmajor subvenciona amb 70.000 euros les activitats esportives i el foment de l’esport

En el marc de la convocatòria per a la concessió d’ajudes a activitats esportives i de foment de l’esport del municipi de Llucmajor per a l’any 2023, s’han atorgat un total de 70.380,47 euros.

A través de la línia A, dirigida a clubs esportius, s’han concedit 61.890,88 euros repartits entre 13 entitats esportives del municipi. Aquests clubs representen 10 modalitats esportives diferents i sumen entre totes més de 1.500 esportistes.

D’altra banda, 13 esportistes individuals de 7 modalitats diferents s’han repartit els 8.489,59 euros d’ajudes atorgades a través de la línia B. A aquesta línia podien accedir esportistes residents en el municipi de Llucmajor que haguessin participat en competicions oficials d’àmbit estatal o internacional durant la temporada 2022-2023.

El regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor, Simó Adrover explica que amb aquestes subvencions volem fer costat als clubs i entitats esportives del nostre municipi així com als esportistes residents a Llucmajor perquè es puguin fomentar entre els mateixos la pràctica de l’esport”.

Per part seva, la batlessa Xisca Lascolas va posar de manifest que els nostres clubs i entitats esportives i els esportistes residents a Llucmajor són la millor eina de promoció per als més joves a l’hora d’incentivar la pràctica de l’esport i dels valors d’aquest. Aquestes subvencions són, indubtablement, un suport important per a ells i volem continuar donant-los suport no sols econòmicament, sinó amb la millora contínua de les nostres instal·lacions municipals”.

Ho vols compartir?
Anterior
Normes i recomanacions de seguretat Correfocs 2024
Següent
Bases Carnaval s’Arenal 2024
Menú