L’Ajuntament de Llucmajor s’adhereix al Pacte de Batles i Batlesses pel Clima i l’Energia

Pacte de Batles i Batlesses pel Clima i l'Energia

Al Ple Ordinari de Setembre es va aprovar per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament de Llucmajor al Pacte de Batles i Batlesses pel Clima i l’Energia, aportant així el nostre granet de sorra per lluitar contra el canvi climàtic i mostrant el compromís de tots els integrants de la Corporació Municipal amb el Medi Ambient.

Aquesta adhesió al Pacte va acompanyada de la presentació d’un Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima del Municipi de Llucmajor, el qual fa una diagnosi de la situació actual del municipi de Llucmajor (geogràfica, socioeconòmica, climàtica, urbanística…), per presentar a continuació un recull de mesures per mitigar el canvi climàtic per iniciar per part de l’Ajuntament (implementació d’energies renovables, gestió municipal de l’aigua, augment del reciclatge i les 3 ‘Rs’ a Llucmajor, organització de l’Ajuntament…).

Totes les mesures que es proposen a aquest pla es troben incloses a dins d’un cronograma, moltes de les quals començaran l’any vinent. Aquest Pla també compromet a l’Ajuntament a realitzar processos de seguiment cada dos anys per avalar el progrés aconseguit.

Documentació adjunta
DOC I PAESC Llucmajor setembre 2019. (Publicació dia 27-09-2019)

Ho vols compartir?
Anterior
FIRES DE LLUCMAJOR
Següent
SELECCIÓ D’UN AUXILIAR ADMINISTRATIU A TRAVÉS DEL SISTEMA EXTRAORDINARI D’OFERTA GENÈRICA DEL SOIB
Menú