L’Ajuntament de Llucmajor reorganitza l’ORA del centre per optimitzar els aparcaments

L'Ajuntament de Llucmajor reorganitza l'ORA del centre per optimitzar els aparcaments

Per a fomentar la rotació de vehicles

L’Ajuntament de Llucmajor ha reorganitzat el servei de l’ORA al centre de la ciutat per tal d’optimitzar els aparcaments existents i, d’aquesta manera, facilitar la rotació de vehicles en el nucli antic.

Així, a partir d’ara es destinarà personal propi que tendrà cura del control d’aquesta ordenança reguladora de l’aparcament. Aquests encarregats de controlar l’ORA aixecaran actes i les remetran a la Policia Local perquè tramiti la denúncia.

El batle de Llucmajor, Gori Estarellas, explica que “fins ara el servei tenia algunes mancances i el control de l’ORA no era tot l’exhaustiu que calia. Ara però, amb aquesta reorganització del servei el que feim és en certa manera premiar o evitar greuges comparatius amb les persones que quan aparquen posen el seu tiquet i compleixen amb els horaris establerts, és a dir, a la gent que fa les coses ben fetes”.

El batle afegeix que “esperem que amb aquesta mesura millori la rotació de vehicles que poden aparcar a la zona blava, ja que per una banda es facilita als ciutadans poder arribar a edificis on hi ha serveis municipals per tal de fer els seus tràmits burocràtics o també a comprar als petits i mitjans comerços ubicats en la zona del nucli antic, entre altres activitats”.

L’horari de l’estacionament regulat és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h i de 17.00 a 20.00h i dissabtes i diumenges de 9.00 a 13.30h. El preu per l’estada mínima de 30 minuts és de 0,40 € i el màxim és de dues hores per 1,60 €.

Ho vols compartir?
Anterior
Bases dels concursos dels cartells de les Festes de Carnaval de Llucmajor i s’Arenal
Següent
Convocatòria d’oposicions per a 31 places de Policia Local a l’Ajuntament de Llucmajor
Menú