L’Ajuntament de Llucmajor rebaixa en 100€ la taxa de fems dels negocis del sector de l’oci i la restauració afectats per la pandèmia

Ajuntament_Llucmajor

Fins a 173 establiments del municipi es poden beneficiar d’aquesta bonificació

El Ple de l’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat avui en sessió extraordinària una bonificació de 100€ en la taxa de recollida de fems per a tots els negocis del sector de l’oci i la restauració que durant aquest any 2021 s’han vist obligats a tancar a causa de la crisi sociosanitària derivada de la COVID-19.

Aquesta rebaixa, no suposa una modificació de la taxa sinó una bonificació i beneficiarà un total de 173 negocis que enguany s’han vist directament afectats pel tancament obligatori dels seus negocis a causa de la pandèmia. 

En aquest sentit, el batle de Llucmajor explica que “amb aquesta baixada de 100 € en la taxa de fems dels negocis que es varen veure obligats a tancar volem mostrar la nostra empatia amb les empreses del municipi. Aquesta és la nostra forma de mostrar el compromís de l’equip de govern amb totes les empreses i negocis del sector de la restauració i l’hostaleria que s’han vist afectades per la pandèmia”.

Tal i com explica la regidora d’Hisenda, Economia, Recursos Humans i Contractació Pilar Bonet, “la bonificació és un granet més d’arena en la nostra política d’ajudar a les empreses afectades per la crisi que es poden seguir presentant a la nova convocatòria d’ajudes extraordinàries”.

A més, a aquesta rebaixa de 100€ s’ha de sumar el descompte del que es podran aprofitar també totes les empreses i negocis que s’afegeixin al programa ITR de l’Ajuntament de Llucmajor, al que es poden donar d’alta fins el proper 31 de gener de 2022 i que suposarà un estalvi en la factura del 2022 d’aproximadament un 7% respecte la factura del 2020.

La campanya de la Inspecció Tècnica de Residus (ITR) permet els particulars i negocis del municipi beneficiar-se d’una bonificació en la taxa de residus sempre que puguin acreditar (després de rebre una inspecció) que reciclen correctament els residus. D’aquesta manera les persones i negocis que que reciclin correctament tendran un descompte en la seva taxa de residus, que pot variar en funció de la tipologia d’habitatge o local.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament assumirà el sobrecost de buidar el solar per seguir endavant amb el projecte del centre de salut malgrat la manca de comunicació per part de l’IBSALUT
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor adquireix nou equipament de so per al claustre de Sant Bonaventura
Menú