L’Ajuntament de Llucmajor mantendrà el 100% de les terrasses dels bars i restaurants fins el 31 de desembre

Ajuntament_Llucmajor

Els consistori permetrà l’ocupació de places de pàrquing i altres espais públics i, tal com es va comprometre al ple, deixarà de cobrar les taxes d’ocupació de la via pública fins a finals d’any

El batle de Llucmajor, Éric Jareño ha anunciat avui que l’Ajuntament del municipi ha acordat mantenir el 100 % de les terrases dels bars i restaurants que ocupen places de pàrquing i altres espais de la via pública fins el proper 31 de desembre. A més, aquests locals continuaran sense pagar la taxa d’ocupació de la via pública fins aquesta data, tal i com es va acordar al Ple de la institució. 

Aquesta mesura, explica Jareño, “és un compromís adquirit amb el sector de l’hostaleria, un dels molts que s’ha vist greument afectat per la pandèmia”. El batle llucmajorer afegeix que “ ara que sembla que la situació millora i poc a poc anam tornant a la normalitat, és el moment d’apostar de veres per la reactivació econòmica i fer-los costat”.

Aquesta mesura, que suposa una empenta per als negocis locals de restauració, es perllonga amb l’objectiu “d’intentar pal·liar els efectes que la crisi sociosanitària ha tengut en el sector de l’hostaleria i la restauració”, explica Jareño. 

Inicialment el permís per a l’ocupació de places de pàrquing com a terrases havia de finalitzar “coincidint amb el final de les mesures restrictives i l’esperada tornada a la normalitat, però nosaltres pensam que aquest termini no és suficient”. En aquest sentit el batle afirma“que si bé esperam i desitjam poder tornar a la normalitat abans de finals d’any, des del consistori volem donar tot el nostre suport al sector de l’hostaleria i restauració de Llucmajor perquè d’alguna manera puguin recuperar el temps perdut”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament posa en marxa una prova pilot per atendre les colònies felines del Llucmajor
Següent
Aprovació de la modificació del Reglament municipal del subministrament d’aigua potable
Menú