L’Ajuntament de Llucmajor ja disposa dels terrenys per fer el nou PAC de s’Arenal

L'Ajuntament de Llucmajor ja disposa dels terrenys per fer el nou PAC de s'Arenal

Un solar de 4.600 metres quadrats, dels quals en cedirà 3.000 a la Conselleria de Salut

L’Ajuntament de Llucmajor ha aconseguit la cessió dels terrenys per a la construcció del Punt d’Atenció Continuada (PAC) de la zona costanera de s’Arenal.

El batle de Llucmajor, Gori Estarellas i el regidor d’Urbanisme, Jaume Tomàs, es desplaçaren ahir fins a s’Arenal acompanyats pel secretari municipal, per tal de formalitzar l’acte de recepció per part de l’Ajuntament de Llucmajor, de 4.600 metres quadrats de terrenys de l’antic camp de futbol Antoni Roses. Actualment, és un solar de la zona alta de s’Arenal que alguns vehicles utilitzen com a zona d’aparcament.

El Centre de Salut Trencadors, ubicat al carrer Terral de s’Arenal, ha quedat petit per a donar servei a tota la població permanent i flotant que es dispara en els mesos d’estiu. El nou PAC, a banda de donar cobertura als residents a s’Arenal de Llucmajor, segons les previsions de la Conselleria de Salut, també donarà servei als residents de Palma.

Concretament, dels 4.600 metres quadrats aconseguits, l’Ajuntament de Llucmajor en cedirà prop de 3.000 a la Conselleria per al PAC. La resta queden com a espais lliures i dotacionals.

El batle de Llucmajor, Gori Estarellas, explica que “ara passarem tota la documentació a la Conselleria de Salut perquè pugui començar els tràmits del nou PAC i pensam que, si tot va com ha d’anar, les obres podran començar abans d’acabar la legislatura”.

En aquest sentit, cal recordar que el nou Pla d’infraestructures d’atenció primària presentat el mes de febrer de 2017, inclou el PAC de s’Arenal com un dels que es desenvoluparan quan l’Ajuntament cedeixi els terrenys.

En la mateixa línia el regidor d’Atenció Ciutadana de s’Arenal, Miquel Àngel Serra, explica que poder construir aquest nou PAC, “és una excel·lent notícia per a la nostra zona costanera i, tot i que no podem donar dates per a l’inici de les obres, el cert és que amb la cessió dels terrenys a la Conselleria, es posa en marxa la maquinària perquè aquesta reivindicada infraestructura sigui una realitat”.

Per la seva banda, Jaume Tomàs, afegeix que “poder tenir aquests terrenys és una excel·lent notícia perquè la construcció del nou PAC a s’Arenal ha estat un dels objectius del pacte” diu en referència al pacte de govern de l’Ajuntament de Llucmajor (PSOE-MÉS-PI). “A més a més, els hem aconseguit i no han costat res a l’Ajuntament de Llucmajor”, afegeix.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria i ordre del dia del ple ordinari del mes de maig
Següent
Agenda esportiva de la setmana
Menú