L’Ajuntament de Llucmajor inverteix 300.000 € en la millora de sis camins rurals del municipi

camins rurals

El regidor de l’Àrea de Manteniment Urbà i Entorn, Bernadí Vives, explica que “aquesta és una inversió que el consistori intentarà dur a terme cada any per millorar els 300 quilòmetres de vies amb les que compta el municipi”.

Ajuntament de Llucmajor partit 302.000 euros en la millora de diferents camins rurals del municipi. Aquestes millores consisteixen en la pavimentació de diversos camins del fora vila llucmajorer.

Els camins que s’han pavimentat són: Son Granada, es Palmer, LLobets, Son Miquel Joana, Binificat i Galdent. 

El regidor de l’Àrea de Manteniment Urbà i Entorn, Bernadí Vives, explica que “aquesta és una inversió que l’Ajuntament intentarà dur a terme cada any per tal de mantenir els més de 300 quilòmetres de camins rurals que té el municipi”, ja que segons recorda “Llucmajor és el de major extensió de totes les Illes Balears”.

Per part seva, el batle, Eric Jareño, detalla que “projectes com aquest són els que permeten que el nostre municipi presenti les millors condicions tant pels veïnats com pels visitants”. A més diu que “no es tracta només de fer nous projectes, que és molt important, sino de vetllar també pel manteniment de les infraestructures existents que són una peça clau per un municipi tant extens com Llucmajor”.

“La idea és intentar posar en condicions tots els camins rurals que estan asfaltats”, indica Vives, a la vegada que afegeix que “intentam que els paviments estiguin en condicions” i per això, “s’haurà d’anar fent feina any rera any amb partides dels romanents de tresoreria o incloses dins els propis pressuposts municipals”.

Ho vols compartir?
Anterior
Subvenció de 10.000 euros del Consell de Mallorca
Següent
L’AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR DONA LA BENVINGUDA A L’ALUMNAT-TREBALLADOR DE LLUCMATOURIST V
Menú