L’Ajuntament de Llucmajor i el Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor contracten 18 persones gràcies al programa “SOIB Reactiva 2023”

L’Ajuntament de Llucmajor i el Patronat de la Residència de les Persones Majors de Llucmajor han donat la benvinguda a les 18 persones que formaran part del programa “SOIB Reactiva 2023” durant 6 mesos.
Els perfils professionals que s’han contractat són: un auxiliar informàtica, cinc auxiliars administratius per diferents àrees de l’ajuntament, dos oficials 2a de jardineria, un mecànic, dos peons pintors i un de neteja de vehicles i manteniment urbà. Per a la residència; un conserge, un oficial 2a de manteniment i quatre peons de neteja.
La majoria d’aquestes persones són residents del municipi.
Aquest programa, promogut pel SOIB i finançat pel Fons Social Europeu Plus (FSE ), s’estructura en dues línies, línia 1 dirigida a persones joves desocupades majors de 16 anys i menors de 30 anys, sense estudis universitaris i línia 2 adreçada a persones desocupades de 30 anys o mes, en situació de desocupació de llarga durada.
L’objectiu principal és millorar l’ocupació de les persones demandants de feina promovent de manera activa, la generació d’oportunitats d’ocupació per als col·lectius de joves i persones en situació de desocupació de llarga durada, amb la finalitat de minvar la distància entre aquestes persones i el mercat laboral, a fi d’aconseguir-ne una inserció laboral continuada i de qualitat.

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda Dia de la Dona
Següent
Convocatoria proves taxi
Menú