L’Ajuntament de Llucmajor amplia les places d’aparcament del centre

Nou aparcament

L’aparcament del carrer Constitució 10 es torna a obrir després de 7 anys i es renova la concessió de l’aparcament del carrer Constitució 28 per 4 anys més

L’Ajuntament de Llucmajor amplia el nombre de places d’aparcament al centre del poble amb la recuperació de l’aparcament del carrer Constitució 10. La reobertura d’aquest aparcament, que es va tancar fa 7 anys, suposarà la incorporació de 12 places més amb les que s’intenta pal·liar el problema de pàrquin en aquesta zona del municipi. 

Des de la regidoria de Recursos Humans, Hisenda i Contractació Pública s’ha adjudicat l’aparcament amb una concessió per quatre anys. D’aquesta manera, la setmana que ve s’inicien les obres d’adequació del solar, i a partir de la segona setmana de maig està previst que el pàrquing ja pugui estar en funcionament. 

D’altra banda, s’ha renovat la concessió a l’aparcament ubicat en el número 28 del mateix carrer amb la qual cosa es mantenen les 22 places que hi havia en aquest pàrquing. 

En aquest sentit, el batle del llucmajor, Éric Jareño explica que “des de l’Ajuntament estam molt satisfets d’haver pogut recuperar aquest espai com a aparcament, ja que això ens permet posar a disposició dels llucmajorers i dels visitants 12 noves places més, que s’afegeixen a les 22 que ja teniem”. Per la seva part, el tinet batle de Manteniment Urbà, Bernardí Vives considera que “era necessari poder ampliar l’oferta de places per poder donar resposta a una de les necessitats del nostre municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor posa en marxa el Servei d’Atenció a l’Emprenedor
Següent
Aprovació de la modificació de l’ordenança reguladora de la convivència ciutadana
Menú