L’Ajuntament celebra un Foro de Participació Ciutadana

Foro de Participació Ciutadana

L’objectiu és analitzar les enquestes realitzades a la població per delimitar el nou reglament que regula la relació entre el Consistori i la ciutadania.

L’Ajuntament de Llucmajor a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha dut a terme de forma telemàtica, els passats dijous i divendres, un Fòrum de Participació Ciutadana, en el que hi han participat tots els membres de la Corporació municipal (Govern i oposició), i els tècnics municipals, amb l’objectiu de donar a conèixer els resultats de les enquestes realitzades als membres de la Corporació municipal, personal tècnic i la ciutadania sobre, i delimitar els aspectes que conformaran el nou reglament de participació ciutadana del municipi.

Segons ha manifestat el batle, Éric Jareño, “amb la modificació del reglament volem aconseguir un Ajuntament proper, eficaç, transparent i col·laboratiu, on totes les entitats, associacions, col·lectius i ciutadans en vegin representats”.

De banda, el regidor de Participació Ciutadana, Eloy Crusat, ha explicat que les enquestes realitzades amb anterioritat van permetre obtenir informació sobre els reptes i oportunitats que presenta fomentar la participació ciutadana a Llucmajor i també apuntaren necessitats respecte dels drets d’informació, petició i participació que permeteren treballar sobre un document preliminar del nou reglament.

“Amb aquests tallers participatius, s’ha pogut debatre el document, matisar-lo, enriquir-lo i  consensuar-lo a partir del treball col·laboratiu. La intenció és obtenir un reglament que   respongui a les necessitats reals i que hagi estat acordat per una majoria, que sigui fruit de l’esforç conjunt”, ha dit el regidor, qui ha recalcat el caràcter participatiu del Fòrum i la importància de poder actualitzar el reglament local “a hores d’ara obsolet, per adequar-lo a la nova normativa i a les necessitats creixents de la població”.

Ho vols compartir?
Anterior
ESCOLARITZACIÓ 2020 – 2021
Següent
PORTES OBERTES “ONLINE”
Menú