L’Ajuntament arrenca una campanya per fomentar el consum de productes i serveis a l’àmbit local

Comerç

Amb el lema: ‘Vine a comprar al comerç de Llucmajor, ara et necessitem a tu’, la iniciativa vol conscienciar als ciutadans de la necessitat de consumir l’oferta del teixit empresarial autòcton.

 L’Ajuntament de Llucmajor, a través de la Regidoria de Comerç, ha llançat una campanya que amb el lema: ‘Vine a comprar al comerç de Llucmajor, ara et necessitem a tu’, vol conscienciar als llucmajorers i llucmajoreres de la necessitat de consumir els serveis i productes que ofereix el teixit empresarial del municipi.

Segons ha explicat la primera tinent de batle de Comerç, Fires i Mercats, Noemí Getino, la campanya ha sorgit amb motiu de “mostrar el nostre suport a tot el comerç i empreses del municipi que estan passant per un dels seus pitjors moments econòmics derivat de la crisi sanitària de la Covid”.

 

“Volíem una campanya que despertés sentiments i ens fes recordar que el comerç de proximitat, el local, ha estat aquí a cada moment per a cobrir multitud de necessitats i ajudar-nos en el dia a dia; i continua estant ara, amb la diferència que en aquests moments ens necessiten més que mai i és hora de bolcar-nos en ells i ajudar-los a superar aquesta crisi”.

 

Gran diversitat en l’oferta

 

Per fortuna i com podem apreciar en la campanya, Llucmajor és un municipi amb el comerç local implantat per tot el terme, amb gran varietat de productes i diversitat, hi ha unes 1.200 empreses entre comerços i serveis.

 

Getino especifica que “s’han triat comerciants reals del municipi amb la intenció de marcar més encara la seva presència, què són una realitat, què són aquí”. Aquesta, diu la regidora, “és una campanya realitzada per a tot el comerç local del municipi ideada amb la finalitat de donar veu a un sector que ara ens necessita a nosaltres més que mai. Un sector que ens ha calçat, ens ha vestit, ens ha cuidat la vista, el cabell, cuida les nostres mascotes, és present en les nostres celebracions i ara ens demana ajuda perquè ens necessita i consideram l’hem d’ajudar”.

 

La campanya ha volgut mostrar la diversitat tant de productes que es poden trobar en el municipi, com les diferents zones en què es divideix el terme municipal (Arenal, Urbanitzacions i Ciutat), així com la diversitat de negocis i comerciants. “Una diversitat tan gran que fa que no sigui necessari desplaçar-se fora del municipi per realitzar les compres necessàries o acudir a un professional per contractar els seus serveis”.

 

La campanya fa referència no sols al petit comerç sinó també als emprenedors, “als que hem d’animar especialment en aquests moments difícils (restaurants, cafeteries, agroturismes, despatxos, etcètera)”.

Ho vols compartir?
Anterior
A partir de dilluns 07/09/20 el departament de CADASTRE atén presencialment al ciutadà, amb CITA PRÈVIA
Següent
Oferta formativa del Centre d’Adults de Llucmajor i de s’Arenal epr al Curs 2020/2021
Menú