La urbanització de Son Bieló ja torna tenir servei de correus

La urbanització de Son Bieló ja torna tenir servei de correus

El passat mes de setembre, els veïns de les urbanitzacions de Cala Pi, Vallgornera, Es Pas, Las Palmeras, Tolleric, s’Estanyol i Son Bieló deixaren de rebre el servei de correu ordinari tal i com va comunicar la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència d’acord amb el que preveu el Real Decret 503/2007 aprovat la passada legislatura a Madrid.

Davant aquesta situació l’Ajuntament es posà al costat dels veïns reclamant per la via administrativa la devolució d’aquest servei. La resposta fou nul•la, i l’Ajuntament ha instal•lat vuit casetes distribuïdes a les zones afectades per un valor de 17000 euros que fan que els veïns que ho sol•licitin puguin adquirir una bústia per rebre el servei de correu als seu nucli de població i no haver-se de desplaçar a la seva oficina corresponent, ja que l’Ajuntament considera que és un servei bàsic i indispensable per a qualsevol resident del nostre municipi.
Son Bieló ja rep les cartes, mentre que a les altres urbanitzacions acaben d’instal•lar-hi les bústies, gràcies a la gran implicación i col•laboració de tots els veïns afectats.

Ho vols compartir?
Anterior
Programa d’actes en motiu del dia internacional de la dona 2015
Següent
El batle es reuneix amb veïns de Son Bieló per abordar el problema de l’iagua d’aquest nucli costaner i de s’Estanyol
Menú