La Policia Local de Llucmajor destrueix més de 7000 objectes decomissats

La Policia Local de Llucmajor ha destruït, entre altres, objectes com a ulleres de sol, barrets, roba, peluixos, bijuteria, etc., en la seva majoria imitacions de primeres marques que han estat decomissats durant els mesos de juliol i agost en les zones turístiques del municipi.

A més dels objectes anteriorment esmentats, s’han intervingut més de 600 ampolles d’alcohol i refrescos que provenien de la venda ambulant. També prop de 200 quilos de fruita que es venien en diferents platges, principalment s’Arenal de Llucmajor i Cala Pi.

Totes aquestes actuacions corresponen a les 141 actes d’aprehensió que han estat realitzades pels efectius de la Policia Local de Llucmajor.

Els líquids requisats van ser eliminats i els seus envasos reciclats convenientment, tant els de plàstic com els de cristall.

Per al Cap de la Policia de Llucmajor, Sergi Torrandell, les més de 140 actes realitzades durant els passats mesos de juliol i agost són el resultat d’una planificació prèvia i d’una campanya clara i decidida contra la venda no autoritzada de diferents productes destinats principalment als visitants del nostre municipi”.

Per part seva, el regidor de Seguretat, Jaume Garau, va manifestar que estem satisfets dels resultats d’aquesta campanya, ja que suposa haver duplicat els resultats dels anys prepandèmia. Aquestes dades reflecteixen l’esforç realitzat des de l’àrea de Seguretat”.

La batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, va manifestar que sabem que aquest tipus de campanyes són molt necessàries perquè s’eliminin de la circulació objectes que normalment són falsificacions. D’altra banda, aquest tipus de venda no regulada, afecta als comerciants del nostre municipi, ja que el visitant acaben comprant productes, en molts casos, a través de la venda il·legal, quan podrien fer-ho en els nostres comerços”.

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte menor per a l’actuació musical del grup Cap Pela Sinfònic amb la Banda Municipal de Llucmajor, dia 12 d’octubre de 2023, al Claustre de Sant Bonaventura
Següent
Reconeixement esportistes Llucmajor
Menú