La fibra òptica de Movistar ja arriba a més del 90% de la població de Llucmajor

La fibra òptica de Movistar ja arriba a més del 90% de la població de Llucmajor

Aquesta nova tecnologia dotarà les llars i empreses de Llucmajor de la connexió més ràpida, segura i versàtil del mercat.

Telefónica ha invertit en el municipi de Llucmajor prop de 4,5 milions d’euros per portar la fibra òptica fins a les llars, empreses i comerços amb l’objectiu de posar a l’abast dels llucmajorers la millor tecnologia de xarxa fixa disponible al mercat. Pel que fa al 4G, les estacions bases que donen cobertura al municipi han estat millorades per oferir als seus usuaris aquesta moderna tecnologia de transmissió de dades.

El projecte d’instal·lació de “fibra òptica fins a la llar” en el terme municipal de Llucmajor superarà les 21.500 llars i comerços. El que suposa gairebé el 95% de la població.

Aitor Ortega, director de Telefónica a Balears, ha assenyalat que la fibra òptica és una tecnologia que exigeix una important inversió, però que es considera imprescindible des de Telefónica per oferir als seus clients els millors serveis. Per la seva banda, Bernardí Vives, batle de Llucmajor va manifestar que, gràcies a la fibra, les llars i empreses llucmajoreres seran digitals i Llucmajor es convertirà en una “ciutat intel·ligent”.

L’objectiu d’aquest pla inversor és aconseguir que els ciutadans i empresaris de Llucmajor gaudeixin de la millor tecnologia a la seva llar o negoci i obtinguin les màximes prestacions en els seus serveis de connectivitat davant l’elevat creixement de la demanda de tràfic de dades.

En aquest sentit, les aplicacions d’aquesta tecnologia per a particulars i petits negocis són molt variades. Per als particulars, permetrà construir una Llar Digital Avançat, ja que la fibra possibilita la navegació per Internet a alta velocitat i amb amples de banda estables. Dos dels elements diferencials d’aquesta tecnologia són la seva major velocitat de pujada (que permet fomentar l’ús dels serveis d’emmagatzematge en el núvol) i els millors temps de resposta, de manera que s’aconsegueix la millor experiència de jocs en línia.

En l’àmbit empresarial, la videoconferència i l’emmagatzematge en xarxa, són dues aplicacions clau que aprofitessin la nova xarxa de Telefónica. Els autònoms i pimes podran treure el màxim partit als avantatges que ofereixen els serveis Cloud.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria concurs borsa de Diplomats Universitaris d’Infermeria (DUI). Patronat de la residència de les persones majors de Llucmajor
Següent
Propera visita de la Unitat Mòbil de la Policia Nacional per DNI
Menú