Instal·lada la pista esportiva i les màquines de gimàstica al parc Joan Ferre de s’Arenal

Instal·lada la pista esportiva i les màquines de gimàstica al parc Joan Ferre de s'Arenal

Proposta dels pressupostos participatius de 2018

El projecte guanyador dels pressupostos participatius de 2018 en el nucli de s’Arenal ja s’ha executat. Concretament, la proposta era fomentar l’esport a l’aire lliure al Parc Urbà, ara ja denominat Joan Ferre Pomar, mitjançant dues actuacions: la instal·lació d’una pista multi esportiva i de màquines per fer gimnàstica a l’aire lliure.

El cost total d’aquest projecte ha estat de prop de 50.000 €, la part proporcional destinada a cada nucli (Llucmajor i Urbanitzacions) pels pressupostos participatius de 2018.

El regidor d’Esports i Participació Ciutadana, Tomeu Tugores, explica que amb aquesta inversió “milloram una zona que estava degradada, ja que a l’espai de la pista multi esportiva hi havia una zona de joc amb terra i dues porteries ja en molt mal estat”. Així mateix, “garantim la qualitat del joc, ja que les instal·lacions compleixen la normativa europea de seguretat i a més a més fomentam la pràctica de l’esport de petits, joves i també persones majors amb un projecte proposat per la ciutadania a través dels pressupostos participatius”.

Ho vols compartir?
Anterior
Iniciat el procés dels pressupostos participatius de 2019
Següent
Aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació de la U.A. 34 Sant Bartomeu del PRI
Menú