III CAMPIONAT ESCOLAR “MILLOR CICLISTA DE LLUCMAJOR

III CAMPIONAT ESCOLAR “MILLOR CICLISTA DE LLUCMAJOR

La Policia Local i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Llucmajor, a través del Parc Infantil de Trànsit de la Policia Local i com a part de la formació que ofereix aquesta Policia en matèria de formació viària als centres escolars, té previst dur a terme el dia 19 de juny de 2019, amb als alumnes de 6è de primària de tots els centres escolars del municipi, el III Campionat “Millor ciclista de Llucmajor 2019”. Aquest campionat forma part de la culminació de les sessions teòriques i pràctiques que realitzen els alumnes a primària amb aquesta Policia.

Els alumnes participants en el campionat realitzaren durant la sessió pràctica al Parc Infantil de Trànsit un examen tipus test de 20 preguntes sobre coneixements viaris explicats a classe durant les xerrades.

D’aquest examen en sortiran dos finalistes i un de reserva de cada classe, els quals seran els representats de la seva escola el dia 19 de juny a la part pràctica, per premiar el millor ciclista de Llucmajor de l’any 2019.

Participen en el campionat un total de 375 alumnes de 6è de primària, dels quals sortiran un total de 30 finalistes.

Formaran part del jurat d’aquest campionat Policies Locals de diferents Municipis de Mallorca.

Aquest campionat està organitzat per l’Ajuntament de Llucmajor i la Policia Local de Llucmajor. Els col·laboradors són:

Roberto Zazo Fortuny, professor de primària del col·legi Ceip Urbanitzacions amb la realització del dibuix del Cartell del III Campionat Educació Viària.

Grupo Balear Oil, Mallorca 312, Ciclos Quintana, Punt Bike, ITV Bikes, EatCheck, Campus Lluis Mas, Forn Can Tofolet, Forn Can Vicenç, Forn Can Pau, Joan Llaneras Escola de Ciclisme, Aqualand i S’Hort de Llucmajor.

– 375 alumnes participants
– 30 finalistes

Ho vols compartir?
Anterior
Sessió constitutiva de la nova corporació municipal
Següent
ANUL·LACIÓ DE LA SOLUCIÓ TRANSITÒRIA PER ORDENAR LES PARADES DE TAXI
Menú