Finalitzades les obres de millora i ampliació del camí de sa Torre

Finalitzades les obres de millora i ampliació del camí de sa Torre

S’ha eixamplat el vial i reconstruït la paret de pedra seca

Les obres de millora i ampliació del camí de sa Torre de Llucmajor ja han finalitzat. Cal recordar que aquesta millora ha estat molt reclamada tant pels veïnats del nucli, com pels de foravila i els d’urbanitzacions perquè comunica el nucli urbà de Llucmajor amb les seves principals urbanitzacions, fet aquest que provoca que el trànsit rodat sigui el major de tots els camins municipals del terme durant tot l’any.

Aquest projecte ha comptat amb un pressupost total de 140.000 euros finançats pel Consell de Mallorca i ha consistit a eixamplar el camí entre la intersecció del camí de sa Torre amb el camí des Carreró i des Frares fins a l’accés a la finca de Son Mut. “Es tracte d’un tram d’un kilòmetre que era molt estret que ens donava molts de problemes i era molt perillós per la gran quantitat de trànsit com ara cotxes i camions que l’utilitzen però també de ciclistes que aprofiten els nostres camins rurals”, explica el regidor d’Urbanisme, Jaume Tomàs (MÉS).

A banda de les millores en el ferm i nova senyalització, el projecte ha inclòs, com es veu a la imatge adjunta, l’enderrocament i reconstrucció de la paret de pedra seca d’un dels laterals del camí per tal d’ampliar dos metres el camí.

Ho vols compartir?
Anterior
Expt nº 000084/2017-ACTI, a nom de SERRA AMENGUAL BARTOLOME
Següent
La recollida de roba i calçat de Deixalles augmenta un 156 per cent al terme de Llucmajor
Menú