FINALITZACIÓ DE LA CAMPANYA DE CONTROL DE VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL (L1e)

Foto

El dilluns 5 d’agost va començar una campanya per part de la Policía Local de Llucmajor de control dels vehicles classificats com a L1e. Aquests vehicles, tots elèctrics, permeten anar assegut i portar passatgers. Aquesta campanya s’ha dut a terme a la zona de s’Arenal de Llucmajor.

Aquesta campanya va terminar ahir, i us oferim un resum dels seus resultats:

  • Es varen controlar 92 vehicles.
  • D’aquests 92, 59 vehicles varen ser denunciats i immobilitzats per no tenir placa de matrícula.
  • D’aquests 59, 51 varen ser retirats pels seus propietaris amb vehicle de transport, de forma que no tornés a circular; i 8 varen ser retirats a dependències municipals per no comparèixer el seu propietari.
     

Fruit d’aquests controls, la circulació d’aquest tipus de vehicles a s’Arenal hagi disminuït dràsticament, arribant a controlar únicament 3 vehicles d’aquest tipus el darrer dia de la campanya.

Des de l’Ajuntament de Llucmajor i de la Policía Local de Llucmajor recomanam que tots aquells que estiguin interessats a comprar un vehicle L1e s’assessorin abans si podran circular sense matrícula i sense obtenir la llicència administrativa per conduir-lo.

A més a més, aquesta campanya s’ha incorporat al funcionament normal de la nostra Policia Local, per el tant es faran, de forma aleatòria, més controls d’aquest tipus en el futur sense que sigui necessària una campanya específica.

 

Adjunt, hi trobareu la Instrucció de Servei de la nostra Policia on es resumeix la legislació vigent actual referent als vehicles L1e

Ho vols compartir?
Anterior
CONVENI PER L’ÚS TEMPORAL DE L’ANTIC CAMP DE FUTBOL ANTONI ROSES COM A APARCAMENT PÚBLIC
Següent
Llista relativa al procés selectiu de funcionari de carrera de policies locals
Menú