El Govern es compromet a assumir part del cost de la primera fase de rehabilitació de la residència de Llucmajor

Reunió Afers Socials

La Conselleria d’Afers Socials destinarà 1.075.000 euros, mentre que l’Ajuntament n’aportarà fins a 300.000 €.

· A la primera fase de les obres es preveu l’adaptació de les habitacions destinades a persones assistides.

La Conselleria d’Afers Socials ha adquirit avui el compromís de destinar una partida pressupostària per a les obres de reforma i rehabilitació de la residència per a majors de Llucmajor, en una primera fase que consisteix en l’adaptació de les habitacions de persones assistides.

A la reunió, mantinguda a la seu de la Conselleria d’Afers Socials han assistit el batle Éric Jareño; la consellera, Fina Santiago; el tinent de batle d’Urbanisme i Medi Ambient, Guillermo Roig; el regidor de Serveis Socials, Dependència i Tercera Edat, Gabriel Rojo; així com els tècnics d’Urbanisme de la Conselleria i del Consistori llucmajorer.

El batle ha volgut agrair “la bona sintonia i predisposició de la consellera Fina Santiago per desbloquejar la situació en que es troba el projecte de remodelació d’un espai tan important per al poble de Llucmajor com és la residència. Els nostres majors són una prioritat per a l’equip de Govern i donarem totes les passes necessàries perquè les obres es duguin a terme el més aviat possible”.

Segons ha explicat el regidor, Gabriel Rojo, la Conselleria d’Afers Socials destinarà una partida de 1.075.000 €, mentre que l’Ajuntament aportarà fins a 300.000 €, “quedant a l’espera d’una futura reunió amb l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per comptar amb la seva participació”.

Antecedents

L’objectiu del projecte és adaptar la residència a la normativa vigent per tal de poder-la incorporar a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència i evitar el seu tancament.

El projecte global preveu l’enderroc de l’edifici del carrer Sant Miquel, 54, per donar facilitats als vehicles d’emergència i de subministraments així com tot un seguit de millores assistencials, malgrat en aquesta primera fase només s’adaptaran onze places per a usuaris assistits de la residència a la normativa vigent de centres residencials.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor es prepara per Tots Sants
Següent
Acomiadament monges de la Caritat
Menú