Dissabte a Es Baluard

Dissabte a Es Baluard

Vine dissabte al matí a conèixer el museu. Gaudeix d’una visita guiada i gratuïta per tot el recinte, la murada, la col•lecció permanent i les exposicions temporals….. I si ja el coneixes, vine a gaudir-ne de les noves exposicions! Coneix què es fa a Es Baluard!!

A partir de dia 9 de novembre, Es Baluard ofereix visites guiades gratuïtes al museu tots els dissabtes a les 11:30 hores, enlloc dels dimecres a les 16:30 hores, com es duia realitzant fins ara.

Aquestes visites duren una hora aproximadament, són obertes a tots els públics i consisteixen en una introducció al museu i a les seves exposicions permanents i temporals. Es duran a terme en català i castellà i, per assistir-hi, serà necessari reservar-hi plaça trucant, abans del dijous anterior, al telèfon 971 908 200. Els grups seran d’un màxim de 20 persones i hi haurà d’haver un mínim de 5 persones apuntades perquè es dugui a terme. En cas que no s’arribi a aquest mínim de 5 persones inscrites, aquestes podran visitar el museu gratuïtament però sense guia.

Amb aquest nou programa es pretén facilitar que des de tots els racons de Mallorca puguin venir a conèixer el museu i les activitats que s’hi fan.

Ho vols compartir?
Anterior
Subministrament d’aigua interromput
Següent
Foguerons Sant Antoni 2014. Obert termini sol·licituds.
Menú