Deu joves obtenen el certificat de professionalitat gràcies al programa Bosc Major II

Deu joves obtenen el certificat de professionalitat gràcies al programa Bosc Major II

S’han format alhora que han estat ocupats com a auxiliats de conservació i millora de zones forestals

Fins a 10 joves d’entre 16 i 30 anys han conclòs amb èxit el programa mixt d’ocupació i formació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB). Amb aquest programa, els joves s’han format alhora que han fet feina. Ara aconsegueixen el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars en conservació i millora de zones forestals i podran inserir-se en el mercat laboral.

A l’acte de cloenda, celebrat en el Claustre de Sant Bonaventura, hi ha assistit la regidora de Joventut i de Política Activa d’Ocupació, Francisca Almagro qui ha destacat que “des de l’Ajuntament de Llucmajor apostam per aquestes polítiques d’ocupació, com ho demostren les xifres de formació i ocupació que hem duit a terme aquesta legislatura, en el decurs de la qual fins a 200 persones s’han beneficiat dels diferents programes que s’han dut a terme”.

El coordinador del programa, Marc Tur, presentà l’acte i informà sobre les sortides professionals d’aquests 10 joves: forestals, aplicadors de fitosanitaris o jardiners, entre altres de la seva branca de formació. A l’acte també hi fou present el docent del programa, Josep Jimeno així com familiars dels alumnes. També hi han assistit alumnes del grau cultura audiovisuals de l’IES de Llucmajor, que han realitzat un vídeo (enllaç al capdavall) del programa Bosc Major II.

L’objectiu d’aquest projecte és millorar les aptituds i competències professionals dels joves desocupats perquè en el futur tenguin més oportunitats d’inserció laboral a la vegada que es duu a terme un projecte d’interès general o social pel municipi. En aquest cas, han fet feina a la finca Cas Rossos, amb la intenció de començar a adequar-la per a convertir-la en un centre de formació, així com el manteniment d’altres finques públiques de Llucmajor i de camins rurals.

Enllaços

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda esportiva de la setmana
Següent
Pagament de tributs en termini voluntari de l’Ajuntament de Llucmajor corresponent a l’exercici 2018
Menú