Convocat concurs per a l’elaboració de la identitat corporativa (logo) de Participació Ciutadana

Convocat concurs per a l'elaboració de la identitat corporativa (logo) de Participació Ciutadana

L’objecte d’aquest projecte és la primera passa per identificar, donar publicitat i mostrar els processos participatius que es duen a terme al municipi de Llucmajor, per a la qual cosa és fonamental disposar d’un logotip que serveixi de carta de presentació.

Amb el logotip es pretén reforçar el treball duit a terme des de la regidoria amb una imatge visual que reflecteixi les línies de treball de la participació ciutadana en la vida del municipi. Aquesta imatge ha de servir per identificar i unificar totes les activitats lligades a la participació ciutadana i ha d’adaptar-se a qualsevol suport de difusió (paper, cartes, targetes, cartells, correu electrònic, pàgina web…).

El tema o motiu serà lliure però s’ha de tenir en compte que des de la Regidoria es pretén avançar cap a una societat llucmajorera més democràtica i dinàmica.

D’altra banda, per promocionar la participació dels joves en el concurs, la iniciativa es duu a terme de forma conjunta entre les àrees municipals de Joventut i Participació Ciutadana, tot i que no es tracta d’un concurs al qual sols puguin accedir joves.

El present concurs es durà a terme en dues fases.

En la primera fase se sotmetran tots els logotips concursants a votació popular via xarxes socials en els perfils de facebook i instagram de les àrees de Joventut i Participació Ciutadana. En la segona, un jurat seleccionarà el logotip guanyador.
El termini de presentació de propostes serà de dia 2 a dia 21 de març. Es podran presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Llucmajor (c/ de la Constitució, 1), de s’Arenal (c/ de Maria Antònia Salvà, 50) i de Badies (c/ d’Isaac Peral, 5 B).

Us podeu descarregar les bases en català i en castellà als arxius adjunts i també el full d’inscripció.

Documentació adjunta
302360. (Publicació dia 19-02-2016)
302361. (Publicació dia 19-02-2016)
302362. (Publicació dia 19-02-2016)

Ho vols compartir?
Anterior
PARTICIPA LLUCMAJOR. Vine a fer sentir la teva veu!
Següent
Convocada plaça de treballadora familiar
Menú