Concurs de fotografia jove

Concurs de fotografia jove

La fotografia guanyadora serà la imatge del cartell de la SETMANA JOVE 2017 de Llucmajor (abril) i de les DIADES JOVES de s’Arenal i Badies (maig) i obtindrà un premi en metàl.lic.

1. TEMÀTICA DEL CONCURS
La temàtica d’aquest concurs és EL MÓN JOVE: què és ser jove el 2017, per la qual cosa les fotografies que s’enviïn per participar-hi han d’estar relacionades amb aquesta temàtica. La fotografia guanyadora serà la imatge del cartell de la SETMANA JOVE 2017 de Llucmajor (abril) i de les DIADES JOVES de s’Arenal i Badies (maig).

2. PARTICIPANTS
Hi podran participar de manera individual els joves residents al municipi de Llucmajor de 12 a 30 anys (complerts). Per participar en el concurs cal inscriure-s’hi i enviar les fotografies al correu electrònic maverger@llucmajor.org abans del 15/02/17 a les 00.00 h, indicant a l’assumpte del missatge INSCRIPCIÓ CONCURS FOTOGRÀFIC i especificant al cos del missatge:

Inscripció amb cessió de drets d’imatge
Nom i llinatges
Pseudònim de participació
DNI escanejat (i en el cas de menor d’edat autorització i DNI del pare/mare o tutor)
Telèfon de contacte
Correu electrònic
Lloc i data de la foto

*En cas que el participant sigui menor d’edat, a més de les dades assenyalades haurà d’adjuntar escanejada una autorització de participació signada pel pare, mare o tutor, que es podrà descarregar del portal municipal.

3. DETALLS TÈCNICS
S’han de complir les condicions següents:
Cada participant pot enviar com a màxim 1 fotografia en JPG amb la resolució màxima de 1024 píxels del costat més llarg.
Les fotografies poden ser tant en color com en blanc i negre.
Les fotografies s’han d’enviar dins el termini indicat (de l’1 al 15/02/2017, a les 00.00 h).
Les fotografies no poden haver estat publicades anteriorment en cap suport professional inclòs l’electrònic, amb l’excepció de xarxes socials d’ús personal.
Els fotomuntatges quedaran exclosos de participar-hi.
A les fotografies no s’hi han d’apreciar firmes digitals ni marques d’aigua.
Les imatges han de ser per a tots els públics. Estan totalment prohibides les imatges de contingut sexual, polític, religiós o fotografies feridores.
Les fotografies enviades al concurs han d’estar relacionades amb la seva temàtica: “El món jove: ser jove el 2017”.
Qualsevol participant que no compleixi el que estableixen aquestes bases quedarà descartat automàticament.

4. FUNCIONAMENT
Les inscripcions i el lliurament de les fotografies es realitzarà fins dimecres 15 de febrer a les 00.00 h. Aquestes s’han d’enviar per correu electrònic a maverger@llucmajor.org dins el termini anteriorment esmentat.
Els participants rebran un correu electrònic de confirmació de participació. En cas que no es rebi la dita confirmació, serà imprescindible que es posin en contacte amb el CIJ (971662512) abans del termini establert per participar en el concurs.
El jurat serà l’encarregat de fer una preselecció de les tres millors fotografies, que seran les que optaran al premi final a través de les votacions a les xarxes socials.
Divendres 17 es penjaran a les xarxes socials (a instagram CIJ Llucmajor i a la pàgina de facebook Xarxa Jove Llucmajor Cij) les tres fotos finalistes amb el hastag #cijllucmajor. La foto guanyadora serà la que dilluns 27 de febrer a les 09. 00h tingui més votacions.
En cas d’empat, el jurat decidirà la foto guanyadora.
El mateix dilluns 27 de febrer, abans de les 14.00 hores, es comunicarà quina és la fotografia guanyadora a través de les diferents xarxes socials municipals.

5. DRETS
Les fotografies finalistes esdevindran propietat de l’organització, la qual es reserva el dret de reproduir-les o publicar-les en totes les ocasions que es consideri oportunes.

6. PROTECCIÓ DE DADES
A les imatges no hi poden sortir rostres identificables de menors i, en cas de majors d’edat, el concursant n’ha de tenir el consentiment exprés, que haurà d’entregar en el cas de sortir-ne guanyador.

7. PREMI
El guanyador obtindrà el premi següent:
La fotografia guanyadora serà la imatge del cartell de la Setmana Jove de Llucmajor i de les Diades Joves de Badies i s’Arenal.
El responsable de la fotografia guanyadora obtindrà un premi en metàl·lic de 200 €

8. JURAT
El jurat estarà constituït per:
La regidora de Joventut
La tècnica de Joventut
La coordinadora de dinamització de Dic Drac
La dinamitzadora juvenil
Una persona de l’Agrupació Fotogràfica de Llucmajor
Es valorarà la creativitat i l’originalitat.
Una vegada seleccionades les tres fotografies finalistes, seran les votacions a l’instagram les que dictaminaran la fotografia guanyadora.
En cas d’empat, el jurat decidirà quina és la imatge guanyadora.

9. ACCEPTACIÓ DE LES BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA
La participació en el concurs de fotografia per al cartell de la Setmana Jove comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Llucmajor, febrer de 2017
 

Documentació adjunta
315957. (Publicació dia 02-02-2017)
316298. (Publicació dia 02-02-2017)

Ho vols compartir?
Anterior
Obert el termini de sol·licituds per optar al nomenament de jutge de pau titular del municipi de Llucmajor
Següent
Convocatòria concurs borsa de Diplomats Universitaris d’Infermeria (DUI). Patronat de la residència de les persones majors de Llucmajor
Menú