Comencen les obres de pavimentació a 25 carrers de Llucmajor i urbanitzacions

Obres

Amb un pressupost de 327.000 € a compte del romanent de tresoreria de l’Ajuntament

Han començat les obres de nova pavimentació de 25 carrers o trams de carrers dels nuclis urbans de Llucmajor i de la zona d’Urbanitzacions del municipi. El projecte d’execució s’adjudicà a l’empresa Amer e Hijos S.A., per un total de 327.000 € a compte del romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Llucmajor i com a inversió financerament sostenible.

Amb aquest projecte que té un termini d’execució de 4 mesos, es millora el paviment de carrers complets o trams dels carrers Antoni Ramis, Ramon Llull, Miquel Salvà, San Isidre Llaurador i Navarra de Llucmajor. A Les Palmeres, es millora el carrer Canyes, plaza Les Palmeres, Mimosa, Figuera, Romaní, Yuca, Perera, Ullastre i Pí. A Badia Blava: Sagitari, Casiopea, Mare de Déu i Venus. A Badia Gran, Almirall Moreno, Almirall Vierna i Almirall Ferragut. A Bellavista, Salvatierra i a Tolleric: Algues, Dofí i plaça Escórpora.

Cal recordar que en la fase anterior s’asfaltaren 18 carrers amb un pressupost de 262.000 euros també a compte del romanent de tresoreria.

Ho vols compartir?
Anterior
Escrutini i participació a les eleccions del passat 26 de maig
Següent
Del 3 al 17 de juny, termini de matrícula a les escoletes curs 2019-2020
Menú