Cloenda de la tercera convocatòria de ‘Bosc Major’

Bosc Major 2019

L’Ajuntament de Llucmajor ha participat en l’acte de cloenda del programa ‘Bosc Major’ que desenvolupa el SOIB per a la integració laboral i la formació de persones aturades o en perill d’exclusió sociolaboral.

  • Enguany han participat un total de 10 persones menors de 30 anys.
  • El període de duració del contracte ha estat de 9 mesos.
  • Els assistents han obtingut el Certificat de professionalitat d’activitats auxiliars en conservació i millora forestal.

Segons ha explicat el batle, Éric Jareño, és la tercera convocatòria que es fa al municipi i que, en aquesta ocasió, ha estat formada per 10 joves alumnes-treballadors menors de 30 anys, que després de 9 mesos de durada del contracte han finalitzat la formació amb el ‘Certificat de professionalitat d’activitats auxiliars en conservació i millora forestal’.

“Aquesta titulació els permetrà accedir més fàcilment a un lloc de feina a més de comptar a partir d’ara amb la formació necessària per a especialitzar-se”.

La regidora, d’Educació, Cultura i Ocupació, Francisca Lascolas ha remarcat que els participants del programa han treballat a diverses zones del municipi: mirador de Son Verí, de Badies, zones de passeig entre Puig de Ros i sa Torre, on han dut a terme tasques de neteja, conservació i reforestació.

El programa ‘Bosc Major’ realitza mòduls de formació en inserció laboral, sensibilització en igualtat d’oportunitats i certificat de nivell d’anglès, i a Llucmajor arrencarà novament l’octubre de 2020.

“Estam molt contents de donar l’oportunitat a aquestes persones d’aprendre un ofici, millorar la seva formació i donar-los l’oportunitat de poder accedir novament al mercat laboral, evitant així l’exclusió social, laboral i econòmica”, ha conclòs la regidora.

Ho vols compartir?
Anterior
Marató fotogràfica 2020 FOC I ESPIRES
Següent
Consulta prèvia a la modificació de l’Ordenança reguladora de la convivència ciutadana
Menú