Candidats del certamen ‘Arenaler de l’any’ 2020

María Perelló

Es tracta de la 36a edició del Premi que atorga l’Ajuntament de Llucmajor a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s’Arenal.

L’Ajuntament de Llucmajor a través de la Regidoria de Cultura ha donat a conèixer els candidats al premi ‘Arenaler de l’any’ 2020. Aquesta és la 36 ena edició del certamen que s’inicià l’any 1984 amb l’objectiu de premiar aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s’Arenal. 

La primera tinent de batle d’Atenció a la Ciutadania a s’Arenal, Noemí Getino, ha presentat els candidats d’enguany que són:

KIKE OGAZÓN

Jugador, entrenador i president del club de futbol UD s’Arenal. Lligat al club des de fa més de 45 anys i un clar referent per al club i per a tot el futbol balear.

Persona estimada esportiva i socialment en s’Arenal.

JULIÁN LACOMA

Ha demostrat gran dedicació i estima pel poble de s’Arenal al llarg de molts anys, duent a terme un projecte com a “s’Arenal Unit” que li ha reportat pocs beneficis econòmics, molta feina, però ha estat tremendament útil per a donar-nos a conèixer entre els veïns les notícies locals i els negocis dels residents del poble.

MARÍA PERELLÓ

Pels seus èxits esportius, la primera i única regatista espanyola a aconseguir tres vegades seguides (l’última en 2019) coronar un mundial de la classe Optimist. Els seus èxits ens col·loquen en l’elit mundial de la vela.

Getino manté que aquest guardó vol ”apropar a tot el municipi i a la resta de la societat les característiques de persones destacades que viuen o desenvolupen la seva activitat a s’Arenal, a més d’oferir un reconeixement a la seva tasca”.  

Votacions

La 4a tinent de batle de Cultura, Xisca Lascolas, ha explicat que els candidats han de ser majors d’edat i estar estretament vinculats a s’Arenal per la seva tasca, la seva trajectòria o els mèrits personals o professionals. Naturalment, queden exclosos de l’elecció aquells que hagin rebut aquest reconeixement en anys anteriors. 

En aquests moments, un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures es fan públics els candidats, mitjançant la publicació dels seus noms i una breu ressenya dels seus mèrits o la seva trajectòria. A partir d’aquest moment, i fins al dia 30 de juny, es podran votar els candidats proposats. 

La votació es podrà realitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de s’Arenal. Tendran dret a vot els empadronats al municipi de Llucmajor majors de 16 anys, i es podran votar fins a tres candidatures.

Ho vols compartir?
Anterior
Ja se pot sol·licitar cita prèvia per a la renovació del DNI a través del web www.citapreviadni.es
Següent
Borsa de treball d’agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), perfil econòmic
Menú