Ampliat fins als 14 anys el perfil de menor gratuït de la targeta ciutadana de l’EMT de Palma

Ampliat fins als 14 anys el perfil de menor gratuït de la targeta ciutadana de l'EMT de Palma

Els usuaris de 13 i 14 anys han d’actualitzar les seves targetes

L’Ajuntament de Llucmajor i el de Palma han ampliat fins als 14 anys el perfil menor gratuït en el conveni de Targeta Ciutadana per a l’ús del transport públic de l’Empresa Municipal de Transport de Ciutat (EMT).

Des del passat dia 2 de gener, els titulars de Targeta Ciutadana que es trobin entre els 13 i 14 anys, han d’actualitzar les seves targetes, a qualsevol de les oficines d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Palma o en l’EMT per poder gaudir de la gratuïtat. Així mateix, a partir d’aquesta data totes les altes noves de targeta que estiguin dins aquesta franja d’edat sortiran amb el perfil Menor gratuït.

El regidor de Mobilitat, Miquel Àngel Serra, explica que a principis de l’actual legislatura la gratuïtat dels menors estava en els 4 anys. “Nosaltres apostàrem per anar augmentant aquesta edat mínima per tal de fomentar el transport públic i per això a 2016 la posarem a 8 anys, a 2017 als 12 i ara a 14 amb l’objectiu final d’arribar als 16 anys de cara a l’any vinent”.

Cal recordar que els perfils que l’Ajuntament de Llucmajor subvenciona són:

– RESIDENT. El cost per al ciutadà serà de 0,80 euros per viatge i l’Ajuntament en subvencionarà 0,35. Va destinat a qualsevol resident del municipi de Llucmajor.

– CARNET VERD. El cost per al ciutadà serà de 0,30 euros per viatge i l’Ajuntament en subvencionarà 0,85. Va destinat a discapacitats i minusvàlids amb minusvalidesa igual o major del 33 %; pensionistes menors de 60 anys; beneficiaris de la RMI; pares amb fills a càrrec amb discapacitat igual o major del 65%; cònjuge, parella estable o fills menors de 18 anys de persones amb discapacitat igual o major del 65%, i usuaris de 17 anys amb règim de tutela en centres oficials reconeguts.

Per a més informació i per sol·licitar la targeta ciutadana
cal posar-se en contacte amb les Oficines d’Atenció al Ciutadà.
Per a més informació i per sol•licitar la targeta ciutadana
cal posar-se en contacte amb les Oficines d’Atenció al Ciutadà

OAC de Llucmajor:
C/ de la Constitució, 1
Tel. 971 66 91 45

OAC de s’Arenal:
C/ de Maria Antònia
Salvà, 50
Tel. 971 44 10 71

OAC de Badies:
C/ d’Isaac Peral, 5B
Tel. 971 74 82 37

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda d’actes i activitats del mes de gener
Següent
Modificació de l’ordenança municipal reguladora del servei de taxi
Menú