Ampliat el mercat del passeig Jaume III amb 15 nous llocs de productes artesanals i locals

Ampliat el mercat del passeig Jaume III amb 15 nous llocs de productes artesanals i locals

Iniciativa de l’àrea de Comerç i Mercats i dels mateixos venedors de la mostra dels dimecres

El passat dimecres, dia 6 de juny, el mercat del passeig de Jaume III de Llucmajor, va ampliar la seva oferta. L’àrea de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Llucmajor i els mateixos comerciants de la mostra, han augmentat l’oferta amb 15 nous punts de venda de productes artesanals, locals i selectes.

Fins ara la mostra, que passà de la plaça d’Espanya al passeig Jaume III fa poc més de dos anys, oferia bàsicament productes agroalimentaris com ara fruita i verdura. Ara, “un cop consolida aquest mercat del dimecres al passeig, hem pensat que era el moment d’ampliar l’oferta per fer-lo encara més atractiu i també perquè la mancança de més productes era una demanda de la gent que el visita”, explica la regidora de Comerç i Mercats, Maria Antònia Gil.

Ara per ara, el marcat s’ha ampliat amb 15 nous punts de venda i, per això, tota l’extensió es manté al mateix passeig perquè “hi ha espai suficient, però si amb el temps creix, com esperam que així sigui, el perllongarem cap al carrer Bisbe Teixequet”, afegeix Gil.

Cal recordar que des de 1543 i per una pragmàtica concedida per l’emperador Carles V, hi ha mercats setmanals a Llucmajor vila. Antigament només es feien els dimecres, però posteriorment es varen ampliar als divendres. Aquests dos darrers se celebren a la plaça d’Espanya. Al nucli urbà de s’Arenal, el mercat se celebra cada dijous.

Ho vols compartir?
Anterior
Obert el període de matrícula a les escoletes municipals
Següent
Projectes elegits per la ciutadania per a incloure en els pressupostos de 2018
Menú