Ajuntament, Consell i veïns arriben al consens per posar en marxa els projectes de construcció de rotondes a les Urbanitzacions

rotondes

Es preveuen millores a la xarxa de carreteres del municipi i a les urbanitzacions de Las Palmeras, Maioris, Puig de Ros i sa Torre, i a la intersecció de son Verí Nou.

L’Ajuntament de Llucmajor i el Consell de Mallorca, a través del Departament de Mobilitat i Infraestructures, es van reunir aquest dilluns amb els representants de les diferents associacions de veïns de les urbanitzacions per arribar a un consens i arrencar el projecte de construcció de noves rotondes a la carretera del Cap Blanc.

Els projectes de millores a la xarxa viària del municipi passa, concretament, per la construcció de noves rotondes d’accés a les urbanitzacions de Las Palmeras, Maioris, Puig de Ros i sa Torre, així com a la intersecció de son Verí Nou.

L’actuació es farà en tres fases; la primera serà la de Son Verí Nou amb un cost de 500.000 €, la segona serà la de Las Palmeras amb un milió d’euros de cost i la tercera correspon a la resta rotondes situades a les altres urbanitzacions amb un cost de 2,5 milions de €. En total, la inversió global serà d’uns 4 milions de €.

El batle, Éric Jareño, va acompanyar el conseller insular de Mobilitat, Iván sevillano, qui va exposar els nous canvis i millores als tres projectes previstos pel Consell a la carretera de les urbanitzacions de s’Arenal (Ma- 6014), que impliquen també la construcció d’un carril bici que connectarà tots els nuclis de població, i altres millores per afavorir la mobilitat sostenible, donant prioritat al vianant per damunt dels vehicles.

El conseller va explicar que durant el 2021 es preveu l’aprovació definitiva dels tres projectes i preveu que totes les actuacions estiguin totalment executades abans d’acabar la legislatura.

El batle va assegurar que aquesta obra és de cabdal importància per a la seguretat dels ciutadans, ja que es tracta d’una carretera amb una alta accidentalitat i que compta amb diversos trams de concentració d’accidents. Amb aquesta actuació es preveu que els conductors redueixin la velocitat i la carretera sigui més segura per a tothom.

Ho vols compartir?
Anterior
Sortejos online àrea de joventut mes d’octubre
Següent
Sortejam un sopar per a dues persones
Menú