Agenda cultural gener 2016.Sant Antoni

Agenda cultural gener 2016.Sant Antoni

Us podeu descarregar el programa en pdf

AGENDA CULTURAL 2016
GENER

Llucmajor

Sant Antoni

Dissabte, 16 de gener

16.00 h. Placeta de s’Arraval
Ximbombada, glosada i taller infantil de màscares de dimonis. Contarella de la rondalla N’Espardenyeta. Ho organitzen: Veïns de s’Arraval i LLAC Llucmajor Associació Cultural. A continuació, actuació de TORRAT I BULLIT.

18.00 h. Plaça d’Espanya
Sortida de l’Ajuntament de la colla de dimonis, acompanyats de l’ESCOLA D’INSTRUMENTS TRADICIONALS CAPOCORB i els XEREMIERS DE SA MARINA. Cercavila pels carrers de Sant Miquel, placeta de s’Arraval, Font i plaça d’Espanya. Ball de sant Antoni i el dimoni (Ajuntament, placeta de s’Arraval, residència d’ancians i Ajuntament). Recorregut pels diferents foguerons del poble de la batucada JOVES BONAVENTURA i els dimonis.

21.00 h. Placeta de s’Arraval
Ballada popular amb TERRA ROJA i ESCOLA DE BALL DE BOT CALABRUIX. Ho organitzen: Veïns de s’Arraval i LLAC Llucmajor Associació Cultural.

23.30 h. Placeta de s’Arraval
Batucada JOVES BONAVENTURA, cremada del fogueró artístic i ximbombada amb glosada popular. Ho organitzen: Veïns de s’Arraval i LLAC Llucmajor Associació Cultural.

Diumenge, 17 de gener

10.00 h
Concentració de carrosses i comparses al passeig de Jaume III, i de bísties i animals darrere el CEIP Rei Jaume III. Desfilada amb la colla de dimonis i sant Antoni, acompanyats per la BANDA DE MÚSICA DE LLUCMAJOR, l’ESCOLA D’INSTRUMENTS TRADICIONALS CAPOCORB i els XEREMIERS DE SA MARINA. Recorregut: passeig de Jaume III, carrers Bisbe Taixequet, Vall, Convent, Bons Aires i Born. Hi participen les agrupacions de ball de bot del poble.

11.00 h. Portal major de la parròquia (c/ del Born)
Beneïdes. Primer passaran les carrosses, les comparses i les bísties, i seguidament els animals domèstics. Missa de Sant Antoni. Ball de l’Oferta amb les agrupacions llucmajoreres.

18.00 h. Plaça d’Espanya
Ballada popular amb el grup XALOC.

Altres actes

Diumenge, 24 de gener

16.00 h. Parròquia de Sant Miquel
Trobada de corals de la gent gran de la part forana.

Dilluns, 25 de gener

20.30 h. Biblioteca municipal Ca ses Gotleves
Club de lectura. Memòria d’uns ulls pintats, de Lluís Llach.

Dissabte, 30 de gener

20.00 h. Claustre de Sant Bonaventura
Vetlada poètica i musical “Enllà de Maria Antònia Salvà”, en commemoració del 58è aniversari de la mort de l’escriptora. Actuació de BORJA PENALBA i FRANCESC ANYÓ i lectures breus de tres dones poetes. Ho coordina: Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Ho patrocina: Ajuntament de Llucmajor. Hi col•laboren: Fundació Baleària i Antic Hotel Espanya.

S’Arenal

Sant Antoni

Dissabte, 16 de gener

20.00 h
Cercavila amb els dimonis i els XEREMIERS DE SON ROCA pels diferents foguerons del poble.

Diumenge, 17 de gener

11.30 h. Parròquia de la Mare de Déu de la Lactància
Missa de Sant Antoni. Processó amb les agrupacions de ball de bot de s’Arenal i els XEREMIERS DE S’ARENAL pels carrers Vicaria, Balears, Maria Antònia Salvà i plaça Major. Beneïdes. Ho organitzen: Parròquia de s’Arenal i Amics dels Reis d’Orient.

Badies

Sant Antoni

Dissabte, 16 de gener

12.00 h. Plaça de l’Almirall Joan de Borbó
Beneïdes. Concentració a les 11.30 h al Club d’Estiu. Recorregut: carrers Churruca, Joan d’Àustria, Almirall Moreno, Almirall Vierna, Churruca i plaça Almirall Joan de Borbó. Amb l’acompanyament dels gegants pagesos en Miquel i na Càndida, portats pels GEGANTERS DE LLUCMAJOR, i els XEREMIERS DE S’ARENAL. Ho organitza: Associació de Veïns de Badia Gran i Badia Blava.

Documentació adjunta
300844. (Publicació dia 11-01-2016)

Ho vols compartir?
Anterior
Propera visita de la Unitat Mòbil de la Policia Nacional per a la renovació DNI
Següent
Visites al Claustre de Sant Bonaventura
Menú