Actes del Dia del Llibre

Actes del Dia del Llibre

El 23 d’abril se celebra el dia del llibre. Els actes varen començar el passat 18 d’abril i s’allarguen fins dia 24.

LLUCMAJOR
Dissabte, 18 d’abril, a les 10.00 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, III Marató Fotogràfica. Inscripcions a partir del 13 d’abril a la Biblioteca. Bases a part.

Dilluns, 20 d’abril, a les 20.30 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, Club de lectura: La millor oferta, de Giuseppe Tornattore.

Dimarts, 21 d’abril, a les 18.00 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, contacontes en anglès Serena’s English puppet theatre, a càrrec de SERENA ZAHNKE. Activitat per a nins a partir de 4 anys acompanyats dels pares.

Dimecres, 22 d’abril, a les 20.30 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, III Revetla de Sant Jordi. Lectura de poemes, textos literaris, articles de diari, receptes de cuina… Vine i participa-hi. Tria un text i comparteix-lo amb nosaltres.

Dijous, 23 d’abril, a les 18.00 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, contacontes Els pallassos de Sant Jordi, a càrrec de TEATRÈMOL PRODUCCIONS. Activitat per a nins a partir de 4 anys acompanyats dels pares.

A les 20.30 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, actuació musical “Veus de dones”, amb ARANTXA ANDREU, acompanyada del guitarrista Juan Llamas.

Divendres, 24 d’abril, a les 18.00 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, taller de plastilina, a càrrec de CATI BAOBAB. Activitat per a nins a partir de 5 anys.

A les 20.30 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, xerrada taller “Símptoma Grey. La construcció mediàtica de la sexualitat femenina”, a càrrec de MERITXELL ESQUIROL.

Dissabte, 25 d’abril, a les 11.00 h. A la Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves, Bbtk espai familiar. Contacontes Cantant animalades, a càrrec de CENTIMETS TEATRE. Activitat per a nins de 0 a 3 anys.

ELS LLIBRES HAN SORTIT DE LA BIBLIOTECA. Alguns llibres s’ha escapat de la biblioteca i ens han deixat una nota que diu: “Hem sortit a fer un voltí pel poble”. Creim que s’han amagat pels mostradors i els comerços del centre del poble. Ens vols ajudar a trobar-los? Vine a la biblioteca i te’n contarem més coses. Hem fet una guia de lectura de bruixes, bruixots i encanteris.

Diumenge, 26 d’abril, de 09.30 a 13.00 h. A la placeta de Can Mataró, paradeta de Sant Jordi.

S’ARENAL
Dijous, 23 d’abril, a les 17.30 hores. A la Biblioteca Municipal, Conte contat… conte dibuixat. Activitat adreçada a nins d’infantil i primària. La biblioteca proporcionarà les làmines per dibuixar. Cada participant ha de dur material per dibuixar i pintar. A continuació, exposició dels dibuixos.

Ho vols compartir?
Anterior
Passarel·la Llucmajor 2015
Següent
Torna funcionar l’enllaç Llucmajor-Son Llàtzer de la L500
Menú