L’Ajuntament de Llucmajor inicia l’adequació d’una nova Zona d’Oci Caní a Llucmajor

Es tracta d’una zona natural d’ús exclusiu dels animals i els seus propietaris.

Aquesta nova instal·lació serà la tercera d’aquest tipus que s’instal·la en el municipi, després de la qual es va instal·lar a la urbanització de Sa Torre i la urbanització de Les Palmeres, seguint la planificació de ZOC´s establerta i que conclourà amb la projectada en Cala Pí.

La nova ZOC serà barrada perimetralment i en la mateixa s’ha habilitarà una entrada accessible.

El perímetre habilitat per a la instal·lació de la zona d’oci caní permetrà als amos dels animals poder passejar als gossos sense corretja i que aquests puguin socialitzar entre ells sense risc per a les mascotes.

Aquest projecte col·laboren alumnes-treballadors del programa “*Hortus *Major III”, el programa mixt d’ocupació dirigida a joves de menys de 30 anys en situació d’atur, i que és finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu. Aquestes persones estan formant-se per a obtenir el Certificat de Professionalitat en Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes.

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte menor per a l’actuació musical «Tres poetes amics» del conjunt Arpellots Havaneres Band, dia 12 de maig de 2023, al Claustre de Sant Bonaventura
Següent
Contracte menor per a l’actuació musical de Morphosis Ensemble, dia 4 de juny de 2023, al Claustre de Sant Bonaventura
Menú