Escoletes municipals

PORTES OBERTES

Cada escoleta ofereix a les famílies una visita presencial individualitzada (nucli familiar), concertant cita prèvia amb la directora del centre.

També tenim dos videos que podem veure si entram dins l’enllaç de cada una de les escoletes i també els tenim publicats a les nostres xarxes socials. El primer vídeo, mostra com treballam, amb fotografies d’activitats que realitzam al dia a dia i que il·lustren els valors i principis de la nostra línia pedagògica. Mentre que el segon vídeo, convidam a gaudir d’una visita virtual a cadascuna de les tres escoletes, amb un recorregut per totes les aules i espais.

———

A les Escoletes Municipals de Llucmajor es genera un clima que permet i afavoreix la convivència activa de totes les persones que formen part de la comunitat educativa: infants, famílies, educadores…

La base del nostre model educatiu és EL RESPECTE I L’ACOMPANYAMENT a l’infant.

  • L’escoleta ofereix els materials i els entorns necessaris per al creixement harmònic i el desenvolupament integral de l’infant, cadascú al seu propi ritme, donant llibertat de moviment i respectant l’activitat espontània de l’infant.
  • L’escoleta fomenta el desenvolupament de l’autonomia, l’aprenentatge a través de l’activitat, i la descoberta, la col·laboració i la creativitat.
  • L’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge. L’equip educatiu és l’acompanyant en aquest procés que es realitza dins les escoletes amb un gran respecte i empatia amb l’infant.
  • Vídeo Escoletes Municipals
Fada Morgana

Escola d’Educació Infantil Municipal
FADA MORGANA

C/ de Gómez Ulla, 27, Llucmajor 07620
Tel. 674 338 498
eifadamorgana@llucmajor.org
Vídeo Presentació
Horari

Trencadors

Escola d’Educació Infantil Municipal
TRENCADORS
C/ de Sant Bartomeu, 75, S’Arenal 07600
Tel. 627 045 650
eitrencadors@llucmajor.org
Vídeo Presentació
Horari

Penya-Segat

Escola d’Educació Infantil Municipal
PENYA-SEGAT
C/ de Sant Pau, 25, Sa Torre 07609
Tel. 610 174 344
eipenyasegat@llucmajor.org
Vídeo Presentació
Horari

Menú