V JORNADES D’ESTUDIS LOCALS DE LLUCMAJOR

Jornades Estudis Locals

Art llucmajorer II: fotografia, pintura i escultura.

L’Ajuntament de Llucmajor convoca les V Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor, amb l’objectiu de fomentar la investigació i la difusió de coneixements dintre dels diferents aspectes socials, culturals i científics del terme. Per això, es fa una convidada a tots els investigadors i les persones interessades en aquests aspectes perquè hi participin, com a assistents o com a comunicants, ja que l’assistència és oberta i lliure per a tothom.

Enguany l’eix central de les Jornades seguirà sent l’art llucmajorer, concretament la fotografia, la pintura i l’escultura, tot i que igualment s’acceptaran ponències de qualsevol temàtica.

Les V Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor se celebraran els dies 5 i 6 de novembre de 2021, al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor.

Presentació de comunicacions

Totes les persones interessades a presentar-hi una comunicació n’han de fer arribar un resum d’un màxim de 10 línies, del 17 de març al 17 de setembre de 2021, a les 12.00 h, al correu electrònic jornades@llucmajor.org, juntament amb la butlleta d’inscripció, que es trobarà  a la web municipal www.llucmajor.org.

El comitè organitzador seleccionarà les comunicacions i serà l’encarregat d’organitzar-ne la presentació.

Per a més informació i inscripcions: www.llucmajor.org o jornades@llucmajor.org.

Documentació adjunta
Bases V JEL 2021. (Publicació dia 15-03-2021)
inscripcio jornades destudis locals. (Publicació dia 15-03-2021)

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor i el Govern estan elaborant un catàleg de comerços emblemàtics de tot el municipi
Següent
Fotografia, pintura i escultura seran els eixos principals de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor
Menú