Tot a punt per celebrar dissabte la 43a edició del Carnaval de s’Arenal

Tot a punt per celebrar dissabte la 43a edició del Carnaval de s’Arenal

Organitzada per l’Ajuntament de Llucmajor i el de Palma

El batle de Llucmajor, Gori Estarellas i el batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territioral, Eva Frade, el coordinador del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, els regidors d’Atenció Ciutadana de s’Arenal, Miquel Àngel Serra i diferents entitats han presentat la Rua de s’Arenal que tindrà lloc dissabte 2 de març a les 15.00 hores.

Aquesta Rua, que celebra enguany la 43a edició, s’ha impulsat i consolidat durant les darreres edicions com un esdeveniment que cada any congrega a més públic i que compta amb una major participació pel que fa a carrosses i comparses.
La col·laboració institucional entre els Ajuntaments de Palma i de Llucmajor s’ha enfortit en els darrers anys, així com la major implicació de les associacions veïnals en aquest esdeveniment i d’empreses col·laboradores.

Enguany, les bases per a participar a la Rua permeten inscriure’s en tres modalitats:

-Carrossa: vehicle gran decorat amb personatges guarnits, que s’utilitza a les desfilades de certs dies de festa

-Comparsa: grup de persones que van disfressades i que figuren en una desfilada. En cas de que vagin acompanyades de vehicles petits es consideraran part de la comparsa.

-Definició individual: grup de menys de 10 persones.

Premis:

Carrosses

Primer premi: 500€

Segon premi: 400 €

Tercer premi: 300 €

Comparses

Primer premi: 500 €

Segon premi: 400 €

Tercer premi: 300 €

Individual

Primer premi: Estades cap de setmana a hotels de Mallorca

Segon premi: Entrades establiments d’oci

Itinerari i horari: la concentració tindrà lloc entre les 14:30 hores al carrer Miquel Costa i Llobera. La desfilada conclourà a la plaça de les Merevelles on tindrà lloc el final de festa de Carnaval amb activitats i animanció infantil i l’amenització musical d’un DJ.

Empreses col·laboradores: Palma Aquarium, MLl Hotels, JS Hotels, Pure Salt, Pabisa Hotels, Associación Hoteleros Playa de Palma, Grupotel, Carnaval Center, JS Palma Stay.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria i ordre del dia del ple ordinari del mes de febrer
Següent
Lliuren a l’Ajuntament de Llucmajor una còpia digitalitzada de les cartes de Maria Antònia Salvà
Menú